| | #1 (mesaj-linki) | |
| DeepUnfreezer v1.6Program herhangi bir şifre girmeden basit bir işlemle DeepFreeze programını pasif hale getiriyor.İşlemi yaptıktan sonra sadece Pc'yi Restart etmeniz gerekiyor.. ![]() Download > DeepUnfreezer1.6.rar Rar Şifresi : msxlabs | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DeepUnfreezer v1.6 oZti,Arkadaşım daha öncede yazdım ancak cevap alamamıştım.Lütfen yazdıklarımı okuyup bir yanıt verirmisin.Çok acil kaldırmam gerek sıkıldım artık ! Bilgisayarıma DeepFreezeSTDeval yazan programı kurdum ve yeniden başlattım.Program PC Restart olduktan sonra devreye girdi.Çalışıyor... Fakat ben bu programı bir türlü halen silemedim.Arkadaşların yazdıklarını okudum fakat: 1)Program ekle-kaldır dan silinmiyor 2)Program Filesden Silsem bile Koruma aktif olduğu için PC restart olduğunda yeniden çalışıyor.3)CTRL+SHİFT+ALT+F5+F6 VEYA mauose sol cift tıklayarak açmada olmuyor.Çunki Simge PCyi ne kadar yeniden başlatırsam başlatayım sag alt koşede çıkmyor.Ve bende bu kısa yollarla açamıyorum... Bunlara karşın Çözüm olarak önerilen DeepUnFreezer 1.6 Programınıda kurdum ama ! -------------------------------------------------------------------------- Programı açınca karşımıza çıkan : Status on Next Boot (.)Boot Frozen (.)Boot Thawed on next & [1]Sayı degeri olan restart sayısı (.)Boot Thawed [Load Status] [Save Status] [Exit] Log Bölümünde ise : (BENDE YAZAN) [Deep Freeze not detected !] ------------------------------------------------------------------ Yani anlayacağımız Benim PC de DeepFreeeze Görünmüyor ve Bu Programda Silemiyor Bunla 1 aydır uraşıyorum ve kaldırmak istiyorum...Şimdi siz diceksinizki bana format atın Arkadaşlar Benim PC Noteebook ve DVD Rom u bozuk anlıcagınız Format atamam atsamda geri yukleyemem Onun için bu derdim bu çabam . Biraz uzun yazdım ama umarım anlatabilmişimdir derdimi Formatsız başka yol bilen lütfen söylesinde kurtulayım artık şu lanet programdan... Saygılarımla... Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-12-2006 @ 21:16. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DeepUnfreezer v1.6Şimdi bir tane Başlangıç Disketi oluşturucaz fakat Dosya sisteminiz burada önemli Eğer Fat32 dosya sistemini kullanıyorsanız önceden kullandığımız Windows 98 Başlangıç disketi işimizi görücektir. NTFS Dosya Sistemini kullanıyorsanız Windows Xp üzerinden bir disket oluştucaz... Şimdi Bilgisayarıma girin. Boş bir disket takıyoruz disket sürücüsünün üstüne sağ tuş yaparak "Biçimlendir" diyoruz. Önümüze gelen menünün eçeneklerinin en altında "MS-DOS Başlangıç Disketi Oluştur" u işaretlemeniz yeterli. Internetten indirebileceğiniz Başlangıç disketleri Free Pc Tech Support - Boot Disk Downloads Şimdi başlangıç disketimizi oluşturduktan sonrada Bilgisayarımızı Restart ediyoruz. Başlangıç disketini bilgisayara takıp bilgisayarı Disket sürücüsü (Floppy) ile başlatıyoruz. Başlangıç disketi ile başlayan bilgisayarımız siyah bir ekranda kalır. "C:\>" MSDos moduna düşer. Şimdi ekrana fdisk /mbr yazıp enter'a basıyoruz ve tekrar sadece fdisk yazıp fdisk programının kendisini çalıştırıyoruz Bilgisayara tanımlı bütün partition (Bölümleri) silip yeniden bölüm oluşturuyoruz ve programdan çıkıyoruz. Sonra bilgisayara restart atıp yeniden başlangıç disketiyle başlatıp oluşturduğumuz bölümleri formatlıyoruz "format c:" Artık sistemimizde Deepfreeze tamamen kalkmış olması gerkiyor. Şimdi istediğiniz İşletim Sistemini bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Bu Yöntem elinizde deepfreeze'i kaldıracak yada kaldıramadığınız zamanlarda uygulanan en etkili ve kesin çözümdür. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: DeepUnfreezer v1.6
DeepFreeze hardiskin Master Boot Record denilen boot sektorüne yazar ve fdisk /mbr komutunu çalıştırırsan windows diskin boot sektöründen grubu siler. Yeniden Fdisk komutunu kullanarak Hardiskini yeniden yapılandırır formatladığın taktirde de sıfır bir Hdd'ye sahip olursun arkadaşım. Yazıları dikkatlice okuyunuz lütfen!!! | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| kaldırma
arkadaslar merhaba, deepfreeze 'in şifresini unuttuysanız format atmanıza gerek yok! 1. eğer tam sürüm kullanıyorsanız deepunfreezer programını kullanın 2.eğer evulation sürüm kullanıyorsanız bilgisayarınız tarihini setup'tan ileri alın sonra bilgisayarı açınca program kapanmış olacak öğle kaldırın. bende ikiside işe yaradı | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bir çok kişi programı kullanamamış veya deep freeze tamamen sistemden kaldıramamış Bu program deep freeze sistemden kaldırmaz sadece şifre girmeden pasif ve aktif hale getirir Bazı arkadaslar save status seçeneğinin etkin olamdığını söylüyor... saatin yanında simgesi gelmediği sürece unfreeze programı çalışmaz Saatin yanında gelmemesinin iki nedeni var 1- sisteme uyumlu olmayan bi deep freeze yüklenmiş olması 2- bilgisayarda virüs olması (Bu ikinci seçenek genelde oluyor )Gelelim programı kaldırmanın yollarına Bu programın çalıştığını varsayarak söylüyorum 1-Deep Freeze pasif hale getirin (theawed seçeneği) 2-Deep Freezenin kurulum dosyasını tekrar çalıştırın karşınıza uninstal seçeneği çıkacaktır ve uninstale bastığınız zaman deep freeze silinecek bilgisayar kendine reset atacaktır ![]() Gelelim en sonuncu ve en büyük sorunumuza D: Deep Freezen köşedeki işareti çıkmıyor ve pasif hale getirilemiyor bu durumda ne yapmamız gerek ????Eğer bilgisayarınıza format çekmek istemiyorsanız yapacağınız tek şey var bilgisayarın harddiskini clona disk programlarıyla başka bir harrdiske kopyalamak Başka bi harrdiske kopyaladığımız zaman deep freeze pasif hale düşer ve kurulum dosyasını açtığımız zaman uninstal seçeneği gelir Bunun sebei her harddiskin kendine ait bazı bilgierinin olmasıdır (seri nosu gibi) Deep Freeze kendini kurulu harddikin driveri olarak gösteriyor başka bi harrdiske sistemi kopyaladığımız zaman windows o harddisk için yeni sürücü yüklüyor ve deep freeze pasif hale geliyor Sevgiler ve Saygılar MsxlaBs üyeleri uzun zaman sonra tekrar bi mesajımla karşı karşıyasınız ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: DeepUnfreezer v1.6 deep freeze penceresinde donma , yüklü değil hatası ve kaldıramama KALDIRABİLMEK İÇİN..... çoğu sitede gördüğüm nasıl yapılacağı anlatılmış anlatılanlar doğru fakat kaldırma işlemine bile başlayamadan hata almak mümkün. bu hata yada donma programı kaldırmak için uygulayacağımız bu adımlara ulaşmamızı engelliyor. mesela programı silebilmek için unfreeze de başlattığınızda deep freeze not detected gibi bir hata veriyor. saatin yanındaki deepfreeze ikonuna tıkadıgınızda hiçbir tepki alamıyorsunuz. ve ilk şifre isteme aşamasında ekrada bir pencere donup kalıyor.bu yüzdende kaldırma işlemine başlayamıyorsunuz bile. bunu aşabilmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın. açıldığında deepfreeze penceresinde şifre kısmı donup kalacak. aygıt yöneticisini çalıştırın. işlemler kısmından explorer.exe yi sonlandırın. explorer kapandıktan sonra deepfreeze penceresi çalışacaktır. şifre girmeden devam edin. devam ettikten sonra ekranınızdakileri geri çalıştırabilmek için explorer a ihtiyaç duyulacagı için zaten açık olan aygt yöneticisinde dosya kısmından yeni görev(çalıştır ) tıkla. explorer yaz entere bas. massaüstü düzelecektir. buraya kadar deep freeze in donmasından kaynaklanan sorun çözümlenecektir.zaten bundan sonrası diğer arkadaslarında dediği gibidir. (ek olarak çakışma genel olarak explorer ama kaspersky yüklüyse onunlada çakışma verecektir.onuda kapatmanız gerekir.) daha sonra alt kısımda görünen ve daha önceden tepki vermeyen deepfreeze ikonuna shifte basarak mouse nuzun sol tuşuyla iki kere tıklayın. artık açılacaktır. "boot thawed" ı seçip restart yapın. sonra kurulumu hangi setup dosyasından yaptıysanız o setup dosyasını çalıştırın. açılan pencerede uninstal kısmına tıklayın ve silin. GEÇMİŞ OLSUN.... ARTIK KURTULDUNUZ. ben kendii bilgisayarımda denedim ve şuan sorunsuz kaldırdım. ne format ne de başka birşeye gerek var. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
teşekkürerl kardeş
| |
|