Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-01-2006   #1 (mesaj-linki)
DeepUnfreezer v1.6 DeepUnfreezer v1.6

Program herhangi bir şifre girmeden basit bir işlemle DeepFreeze programını pasif hale getiriyor.İşlemi yaptıktan sonra sadece Pc'yi Restart etmeniz gerekiyor..

[Resim]

Download > DeepUnfreezer1.6.rar

Rar Şifresi : msxlabs
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: DeepUnfreezer v1.6 Cvp: DeepUnfreezer v1.6

Arkadaşım bu programıda yükledim ancak,deep freeze thawed de işaretleyince gene load status veya save status bölümü çıkmıyor haliyle exit yapıorum başka yolu yokmu yahu allah aşkına benim notebookun zaten dvd romu okumuyor.format atsam geride yukleyemem.su deepfreeze bir kaldırayım yahu... bana ozel msj veya msn de atabilirsiniz ama allah askına bir yardımcı olunda sunu kaldıralım !
Eski 14-12-2006   #3 (mesaj-linki)

oZti,Arkadaşım daha öncede yazdım ancak cevap alamamıştım.Lütfen yazdıklarımı okuyup bir yanıt verirmisin.Çok acil kaldırmam gerek sıkıldım artık !

Bilgisayarıma DeepFreezeSTDeval yazan programı kurdum ve yeniden başlattım.Program PC Restart olduktan sonra devreye girdi.Çalışıyor...
Fakat ben bu programı bir türlü halen silemedim.Arkadaşların yazdıklarını okudum fakat: 1)Program ekle-kaldır dan silinmiyor 2)Program Filesden Silsem bile Koruma aktif olduğu için PC restart olduğunda yeniden çalışıyor.3)CTRL+SHİFT+ALT+F5+F6 VEYA mauose sol cift tıklayarak açmada olmuyor.Çunki Simge PCyi ne kadar yeniden başlatırsam başlatayım sag alt koşede çıkmyor.Ve bende bu kısa yollarla açamıyorum...

Bunlara karşın Çözüm olarak önerilen DeepUnFreezer 1.6 Programınıda kurdum ama !
--------------------------------------------------------------------------
Programı açınca karşımıza çıkan :

Status on Next Boot

(.)Boot Frozen
(.)Boot Thawed on next & [1]Sayı degeri olan restart sayısı
(.)Boot Thawed

[Load Status] [Save Status] [Exit]

Log Bölümünde ise : (BENDE YAZAN)

[Deep Freeze not detected !]
------------------------------------------------------------------
Yani anlayacağımız Benim PC de DeepFreeeze Görünmüyor ve Bu Programda Silemiyor Bunla 1 aydır uraşıyorum ve kaldırmak istiyorum...

Şimdi siz diceksinizki bana format atın Arkadaşlar Benim PC Noteebook ve DVD Rom u bozuk anlıcagınız Format atamam atsamda geri yukleyemem

Onun için bu derdim bu çabam .
Biraz uzun yazdım ama umarım anlatabilmişimdir derdimi Formatsız başka yol bilen lütfen söylesinde kurtulayım artık şu lanet programdan...

Saygılarımla...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-12-2006 @ 20:16.
Eski 27-01-2007   #4 (mesaj-linki)
mehmetersen

kurtarın beni şu deep freeze den imdaaat bıktım yaw pc yi parçalamak üzereyım silmeye gelince çalıimıyo görünüyo ama sinsi sinsi çalışıyor öldürdü bni bu program yaw lütfen yardımcı olunuz bu mağdur kardeşinize unfreezer de çalıimıyor tuş kombinasyonları da çalışmıyor zaten hiç menu seçeneği görmedim bunda kurdum kuralı
Eski 14-02-2007   #5 (mesaj-linki)
_esra_

ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDİN YA İNDİRDİM PROGRAMI AMA KURAMIYORUM NEDENSE PROGRAMI KURMAMDA YARDIMCI OLUN LÜTFEN ((((MSN ADRESİM ))))) yardımlarınızı rica ediyorum.................................................................

Son Düzenleyen NeutralizeR; 02-03-2007 @ 00:04.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
deep freeze not detected, deepunfreezer, deepunfreezer 1.6, deepunfreezer 1.6 download, deepunfreezer u 1.6, deepunfreezer v1.6 download, deepunfreezer,, deepunfreezer., deepunfreezer1,6, deepunfreezer1.6, deepunfreezer1.6.rar, deepunfreezer1[1].6, freezer 1.6, telecharger deepunfreezer, telecharger deepunfreezer1.6,
Konu Araçları

DeepUnfreezer v1.6 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Counter-Strike Oyuncuları Buraya RuffRyders Online Oyunlar 72 1 Hafta Önce 22:54
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09836793 saniyede (56.64% PHP - 43.36% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR