Program İstekleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-04-2006   #11 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Program İstekleri

f@tos adlı kullanıcıdan alıntı
mrb arkadaslar yeterince bilgim olmadigi icin yardiminiza ihtiyacim var umarim sorunumu yazmam gereken yere yaziyorumdur !..

kendime ozel amator web sitesi hazirladim icersinde radio yayini olan kucuk kapsamli bi site yani !.. sorunum: Radioyu dinleyen arkadaslar sesin surekli kesildigi mesajini yolluyolar bende sorun yok yayin sirasinda hicbir kesinti olmuyor ama dinleyenlerde surekli belirli araliklarla ses kesintisi sorunu yasaniyor ne yapmam gerektigi konucunda yardimci olursaniz coooooooook sevinirim .

merci ..
ADSL Hızınız Kaç.? Şarkıları Hangi Kalitede Yayına Veriyorsunuz ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-04-2006   #12 (mesaj-linki)
f@tos - avatarı

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
ADSL Hızınız Kaç.? Şarkıları Hangi Kalitede Yayına Veriyorsunuz ?

ilgilendiginiz icin tesekkurler ! ADSL hizi 512 sarkilari mp3 , bazi sarkilar cok eski oldugu icin ses kalitesi dusuk olabiliyor , ama normalde muzigin ve sesin cok net oldugunu soyluyolar tek sorunumuz sesin belirli araliklarla kesilmesi ..

..........
Eski 14-04-2006   #13 (mesaj-linki)
asikurt5

YA BEYLER BANA PHOTOSHOP 7.0 IN EKLENTİLERİ LAZIM BANA YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI??
Eski 14-04-2006   #14 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

f@tos adlı kullanıcıdan alıntı
ilgilendiginiz icin tesekkurler ! ADSL hizi 512 sarkilari mp3 , bazi sarkilar cok eski oldugu icin ses kalitesi dusuk olabiliyor , ama normalde muzigin ve sesin cok net oldugunu soyluyolar tek sorunumuz sesin belirli araliklarla kesilmesi ..
..........
Yayına Verdiğiniz Şarkıların Ses Kalitesini 24 kbps, 22050 khz. Mono Olaran Yayına Verin....

Siz Yayın Yaparken Şarkıların Kalitesi Nedir?

asikurt5 adlı kullanıcıdan alıntı
YA BEYLER BANA PHOTOSHOP 7.0 IN EKLENTİLERİ LAZIM BANA YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI??
- Photoshop Eklentileri

- Full Adobe Yazılımları

Sitemizde Arama Butonunu Kullanarak Yukarıdaki Kelimeleri Arama Yapınız... Photoshop Eklentilerini Bulabileceksiniz..

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-04-2006 @ 22:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-04-2006   #15 (mesaj-linki)
f@tos - avatarı

[quote=CrasHofCinneT]Yayına Verdiğiniz Şarkıların Ses Kalitesini 24 kbps, 22050 khz. Mono Olaran Yayına Verin....

Siz Yayın Yaparken Şarkıların Kalitesi Nedir?

merci bendeki winamp ayarlari farkliydi dediginizi uyguladim artik ses daha net ve kesintisiz tekrar tesekkurler ilginiz ve yardiminiz icin ....
Eski 16-04-2006   #16 (mesaj-linki)
dragon09

arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da.

arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız.

Son Düzenleyen dragon09; 16-04-2006 @ 20:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-04-2006   #17 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

dragon09 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da.

arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız.
MSN Adresini Geri Almak İmkansız Gibi Birşey Ancak Alternatif Bir Yolu Var...

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Konuyu İnceleyiniz Belki Yardımcı Olabilir Size..

Foruma İmza Koymak İçin Kullanıcı Kontrol Panelini Kullanabilirsiniz...

Veya Yetkililere Özel Mesaj Atın Ben Bunu İmzama Koymak İstiyorum Diye Size Yardımcı Olunur...
Eski 20-04-2006   #18 (mesaj-linki)
dragon09

sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa
Eski 20-04-2006   #19 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

dragon09 adlı kullanıcıdan alıntı
sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa
ilk önce gif resmini olustur daha sonra bu gif resmini kullanıcı kontrol panelınden avatar duzenle bolumune gel orada sana ıkı secenek werecek ya avatarını foruma yuklıyeceksın yada baska bır update sıtesı bulup oraya yukliyeceksin ornek olarak ImageShack oradakı direk lınk yazan bolumu kopyalayıp url bolumuna kopyalıyacaksın hepsı bukadar
Eski 20-04-2006   #20 (mesaj-linki)
falone

cd romları mı kısa süreli devre dışı bırakıcak program varmı bulabilirmisiniz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
program, İstekleri
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Program İstekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri kompetankedi Cep Telefonları (Mobil Dünya) 241 3 Hafta Önce 02:55
Flash İmza İstekleri BrookLyn Flash/Video Dünyası 3 18-12-2008 00:29
Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 100 09-09-2008 22:55
Flash İmza İstekleri [Arşiv] BrookLyn Arşive Kaldırılan Konular 911 31-08-2008 16:38
Ana program CD'si Harabe-Gönlüm Arşive Kaldırılan Konular 7 27-03-2007 13:03