| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Program İstekleri
| |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
ilgilendiginiz icin tesekkurler ! ADSL hizi 512 sarkilari mp3 , bazi sarkilar cok eski oldugu icin ses kalitesi dusuk olabiliyor , ama normalde muzigin ve sesin cok net oldugunu soyluyolar tek sorunumuz sesin belirli araliklarla kesilmesi ............ | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
YA BEYLER BANA PHOTOSHOP 7.0 IN EKLENTİLERİ LAZIM BANA YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI??
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||||||
Siz Yayın Yaparken Şarkıların Kalitesi Nedir?
- Full Adobe Yazılımları Sitemizde Arama Butonunu Kullanarak Yukarıdaki Kelimeleri Arama Yapınız... Photoshop Eklentilerini Bulabileceksiniz.. Son Düzenleyen Blue Blood; 14-04-2006 @ 22:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
[quote=CrasHofCinneT]Yayına Verdiğiniz Şarkıların Ses Kalitesini 24 kbps, 22050 khz. Mono Olaran Yayına Verin.... Siz Yayın Yaparken Şarkıların Kalitesi Nedir? merci bendeki winamp ayarlari farkliydi dediginizi uyguladim artik ses daha net ve kesintisiz tekrar tesekkurler ilginiz ve yardiminiz icin .... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da. arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız. Son Düzenleyen dragon09; 16-04-2006 @ 20:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konuyu İnceleyiniz Belki Yardımcı Olabilir Size.. Foruma İmza Koymak İçin Kullanıcı Kontrol Panelini Kullanabilirsiniz... Veya Yetkililere Özel Mesaj Atın Ben Bunu İmzama Koymak İstiyorum Diye Size Yardımcı Olunur... | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
cd romları mı kısa süreli devre dışı bırakıcak program varmı bulabilirmisiniz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| program, İstekleri |
Program İstekleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri | kompetankedi | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 241 | 3 Hafta Önce 02:55 |
| Flash İmza İstekleri | BrookLyn | Flash/Video Dünyası | 3 | 18-12-2008 00:29 |
| Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 100 | 09-09-2008 22:55 |
| Flash İmza İstekleri [Arşiv] | BrookLyn | Arşive Kaldırılan Konular | 911 | 31-08-2008 16:38 |
| Ana program CD'si | Harabe-Gönlüm | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 27-03-2007 13:03 |