| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Program İstekleri
herkese merhaba arkadaşlar bana bir IP nin hangi şehre ait olduğunu bulan bir program lazım buralarda bi yerde görüştüm ama bir türlü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz yütfenn
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| windows server 2003
arkadaşlar warsa bana windows server 2003 lazım türkçe internetin altını üstüne getirdim sadece megaupload ta buldum ordanda indiremiyorum sayfa yok diyor warsa sizde bana yollarmısınız linkleri standart veya başkabirtane fark etmez simdiden çok tsk edrim yardımcı olan arkadaşlar için | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
Bilgisayardaki her sesi kaydedebilen (başka bir deyişle hoparlörden çıkan her sesi ) bir program vardı. Programın ismini bilmediğim için Msx'te ve Google'da tahmini kelimelerle arattım ama bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Saygılar... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
admin arkadaşlar ve yardım sever beyler bayanlar lütfen yardmmmmm programı burda gördüğüme eminim tüm siteye ikikez dolaştım ama yok yok yok help plzzzzz | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| selam aranıza yeni katldım bana yardım erdermisiniz???
selam arkadaşlar ben imposer programını arıyorum...nerden indirebilirim | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
Seçenekler>>Özellikler>>>kaydetme ((hepsi seçili olsun)) gelen yenmi menüyü aşağıdaki gibi ayarlayacaksın ![]() sonra da ses kaydı ile bu işlemi gerçekleştirebilirsin Kolay Gelsin>>> Emeğe Saygı!!!Son Düzenleyen muslu64; 20-05-2006 @ 21:31. Sebep: Eksilik | |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar sizden bi ricam olacak kendim flash amimasyonlar yapabileceğim bi program arıyorum yani profosyonel ve türkçe olursa daha iyi olur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Bunun tr yaması mevcut. İnternette bulabilirsin http://www.swishzone.com/index.php?a...&tab=downloads Buda flash Prof. Sayfayı incelemen gerek biraz altlarda. Adobe - Downloads Son Düzenleyen I3uz_KaLpLi; 21-05-2006 @ 11:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| program, İstekleri |
Program İstekleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonu için Oyun, Tema ve Program İstekleri | kompetankedi | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 241 | 3 Hafta Önce 02:55 |
| Flash İmza İstekleri | BrookLyn | Flash/Video Dünyası | 3 | 18-12-2008 00:29 |
| Driver (Sürücü) İstekleri - Teknik Destek | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 100 | 09-09-2008 22:55 |
| Flash İmza İstekleri [Arşiv] | BrookLyn | Arşive Kaldırılan Konular | 911 | 31-08-2008 16:38 |
| Ana program CD'si | Harabe-Gönlüm | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 27-03-2007 13:03 |