| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Program İstekleri
arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da. arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız. Son Düzenleyen dragon09; 16-04-2006 @ 19:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Cvp: Program İstekleri Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konuyu İnceleyiniz Belki Yardımcı Olabilir Size.. Foruma İmza Koymak İçin Kullanıcı Kontrol Panelini Kullanabilirsiniz... Veya Yetkililere Özel Mesaj Atın Ben Bunu İmzama Koymak İstiyorum Diye Size Yardımcı Olunur... | ||
|
| | #18 (mesaj-linki) |
sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Cvp: Program İstekleri Alıntı:
| ||
|
| | #20 (mesaj-linki) |
cd romları mı kısa süreli devre dışı bırakıcak program varmı bulabilirmisiniz | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Program İstekleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Symbian Programlar | mcexalans | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 49 | 1 Hafta Önce 15:15 |
| Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik | ThinkerBeLL | PC/Internet Teknik Destek | 23 | 31-05-2008 00:06 |
| Full ve Çok Kullanışlı Programlar | medievil_55 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 12-03-2008 20:33 |
| PPSee 1.23 | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 20-09-2007 14:19 |
| Murphy's Laws | Hi-LaL | INTERNATIONAL FORUM (English) | 13 | 17-08-2006 08:25 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||