Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-04-2006   #16 (mesaj-linki)
dragon09
Cvp: Program İstekleri Cvp: Program İstekleri

arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da.

arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız.

Son Düzenleyen dragon09; 16-04-2006 @ 19:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-04-2006   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
dragon09 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim kız arkadaşımın msn adresi hacker tarafından çalındı.gizli sorusuna kadar deştirilmiş. nasıl alırız geriye,beli bir program varmı.varsa lütfen yardım edin kız arkadaşımın üzülmesine katlanamıyorum da.

arkadaşlar ben birde forma imza bölümüne hareketli resmi nasıl koyabilirim belli bir program varsa lütfen yardımcı olursanız.
MSN Adresini Geri Almak İmkansız Gibi Birşey Ancak Alternatif Bir Yolu Var...

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Konuyu İnceleyiniz Belki Yardımcı Olabilir Size..

Foruma İmza Koymak İçin Kullanıcı Kontrol Panelini Kullanabilirsiniz...

Veya Yetkililere Özel Mesaj Atın Ben Bunu İmzama Koymak İstiyorum Diye Size Yardımcı Olunur...
Eski 20-04-2006   #18 (mesaj-linki)
dragon09

sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa
Eski 20-04-2006   #19 (mesaj-linki)

Alıntı:
dragon09 adlı kullanıcıdan alıntı
sanırım msn sifre kırma programı yok. neyse soguk su içelim biz başka care yok.hareketli gif resmi imza bölümüne nasıl koyacagımı sordum. CrasHofCinneT arkadaşım senin koydugun gibi bende kendi gifimi oluşturup forma koymak istiyorum.forma koymak istiyorum hemde arkadaşlarıma nasıl oldugunu göztermeliyim. bari bu sordugum bilgide yardımcı olun lütfen. msn adresi gitti gelmez geri nasılsa
ilk önce gif resmini olustur daha sonra bu gif resmini kullanıcı kontrol panelınden avatar duzenle bolumune gel orada sana ıkı secenek werecek ya avatarını foruma yuklıyeceksın yada baska bır update sıtesı bulup oraya yukliyeceksin ornek olarak ImageShack oradakı direk lınk yazan bolumu kopyalayıp url bolumuna kopyalıyacaksın hepsı bukadar
Eski 20-04-2006   #20 (mesaj-linki)
falone

cd romları mı kısa süreli devre dışı bırakıcak program varmı bulabilirmisiniz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
gizli sorusunu kırma, hareketli gif resim koyma programı, hareketli msn avatarlarını msn nasıl koyabilirim, msn avatarına hareketli resim koy, msn avatarına kendi resmimi nasıl koyabilirim, msn de nasıl hareketli resim koyabilirim, msn geri alma programı, msn kz, msn ne hareketli avatar nasıl koyabilirim, msn ye hareketli avatar koyma, msn ye hareketli resim koyma programı, msn ye hareketli resim koymak, msn ye hareketli resim nasıl koyabilirim, nasıl hareketli avatar koyabilirim, nasıl hareketli olunur,
Konu Araçları

Program İstekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkçe Symbian Programlar mcexalans Cep Telefonları (Mobil Dünya) 49 1 Hafta Önce 15:15
Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik ThinkerBeLL PC/Internet Teknik Destek 23 31-05-2008 00:06
Full ve Çok Kullanışlı Programlar medievil_55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 12-03-2008 20:33
PPSee 1.23 Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 20-09-2007 14:19
Murphy's Laws Hi-LaL INTERNATIONAL FORUM (English) 13 17-08-2006 08:25
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11819196 saniyede (58.25% PHP - 41.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR