Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2007   #251 (mesaj-linki)
Cvp: abby fine reader 9 (istek)

Alıntı:
mamy0 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
elinde abby finereader 9 olan var mı?
çok aradım ama bulamadım çok lazım olan varsa paylaşabilir mi lütfen
bu hafta içi teslim etmem gereken ödevim var

Abby Fine Reader 9.0.0.662

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-10-2007   #252 (mesaj-linki)
Cvp: Program İstekleri

lınkı werılen offıce kurulamadı pc ye bı hata werdı vista uyumlu olduguna emın mısın?
Eski 11-10-2007   #253 (mesaj-linki)

merhabalar sap2000 programını arıyorum (inşaat mühendilerinin kullandığı program) forumda araştırma yaptım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Eski 12-10-2007   #254 (mesaj-linki)

Alıntı:
jasmin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar sap2000 programını arıyorum (inşaat mühendilerinin kullandığı program) forumda araştırma yaptım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
http://www3.interscience.wiley.com:8...ap/SAP2000.zip
Eski 16-10-2007   #255 (mesaj-linki)
alperen48

Alıntı:
Tigin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İhtiyacınız olan yazılımlarla ilgili talepleriniz bu konu başlığı altından iletmenizi
rica ederiz.

Lütfen ,

* Eğer isteğiniz belli bir amaca yönelikse bunu lütfen kısa ve öz bir şekilde açıklayın :

Elimde bir film var , üzerine kendi adımı yazmak istiyorum

veya

PDF dosyam var , bu dosyayı yazı stilini bozmadan word belgesi olarak kaydedebilirmiyim , neyle yaparım?

gibi

** Belli bir programla ilgili isteğiniz varsa :

ABCD Programı , üretici sitesi www.abcd.com .. gibi program hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara yol gösterici bilgiler verin.

msxlabs
fine reader 8 i kullanıyordum seri ve aktivasyon kodu istiyor yardım edebilir misiniz teşkkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
abby fine reader 9 key, abbyy fine reader 9, abbyy fine reader 9.0 aktivasyon kodu, abbyy fine reader 9.0 seri no, abbyy finereader 8.0 seri no, abbyy finereader 9.0 aktivasyon kodu, abbyy finereader 9.0 seri no, fine reader seri no,
Program İstekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik ThinkerBeLL PC/Internet Teknik Destek 24 2 Hafta Önce 10:10
Türkçe Symbian Programlar mcexalans Cep Telefonları (Mobil Dünya) 51 4 Hafta Önce 19:19
Full ve Çok Kullanışlı Programlar medievil_55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 12-03-2008 20:33
PPSee 1.23 Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 20-09-2007 14:19
Murphy's Laws Hi-LaL INTERNATIONAL FORUM (English) 13 17-08-2006 08:25
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11216688 saniyede (57.43% PHP - 42.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR