| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"
Text to Pic Creator ile istediğimiz bir yazıyı istediğimiz boyut, renk ve arka plan renklerinde yazıp bitmap resimlerine dönüştürebiliriz. Program küçük boyutu ile rengarenk yazı tipi sevenlere, programlar için download butonu yapmak isteyenlere hitap ediyor. Programla isterseniz font ayarları yapabilir, oluşturduğunuz bitmap resimlerini dış uygulamalara kopyalayabilirsiniz. Bu yazılım, çalışması için Microsoft .NET Framework 1.1'in kurulu olaması gerekiyor. Versiyon : 1.0 Boyut : 280 Kb Lisans : Ücretsiz Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : DesignWorkz Program Tanıtım Sayfası Text to Pic Creator Download Programı ilk çalıştırdığımızda aşağıdaki arayüz karşımıza çıkar. ![]() İstediğimiz şekilde yazı tipini oluşturduktan sonra Save as bitamp butonuna basarak kaydederiz. ![]() Ayrıca oluşturdugunuz bitamp resimleri download butonu olarakta kullanabilirsiniz | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"
yani bu prog un avantajı nedir çözemedim yinede saolasn
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"
daha denemedim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama | Morrigan | Internet/Bilgisayar Dünyası | 53 | 4 Hafta Önce 15:18 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Loreena McKennitt - Huron "Beltane" Fire Dance | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 24-03-2008 14:53 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |