Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-03-2006   #1 (mesaj-linki)
KingCobRa
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"

Text to Pic Creator ile istediğimiz bir yazıyı istediğimiz boyut, renk ve arka plan renklerinde yazıp bitmap resimlerine dönüştürebiliriz. Program küçük boyutu ile rengarenk yazı tipi sevenlere, programlar için download butonu yapmak isteyenlere hitap ediyor. Programla isterseniz font ayarları yapabilir, oluşturduğunuz bitmap resimlerini dış uygulamalara kopyalayabilirsiniz. Bu yazılım, çalışması için Microsoft .NET Framework 1.1'in kurulu olaması gerekiyor.

Versiyon : 1.0
Boyut : 280 Kb
Lisans : Ücretsiz
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : DesignWorkz

Program Tanıtım Sayfası

Text to Pic Creator Download

Programı ilk çalıştırdığımızda aşağıdaki arayüz karşımıza çıkar.

İstediğimiz şekilde yazı tipini oluşturduktan sonra Save as bitamp butonuna basarak kaydederiz.

Ayrıca oluşturdugunuz bitamp resimleri download butonu olarakta kullanabilirsiniz
Program ile oluşturulmuş alternatif download linki
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-10-2007   #2 (mesaj-linki)
maXXam - avatarı
Cvp: Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"

yani bu prog un avantajı nedir çözemedim yinede saolasn
Eski 29-08-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0"

daha denemedim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama Morrigan Internet/Bilgisayar Dünyası 53 4 Hafta Önce 15:18
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" BrookLyn Efsaneler 0 16-06-2008 21:06
Loreena McKennitt - Huron "Beltane" Fire Dance nünü Yabancı Şarkı Sözleri 0 24-03-2008 14:53
Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! ZAGROS Komik Flash'lar/Video'lar 1 18-11-2006 17:42