Cpu-Z Sisteminiz ile İlgili Herşeyi Öğrenin Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-04-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cpu-Z Sisteminiz ile İlgili Herşeyi Öğrenin

Bu program ile bilgisayarınızdaki işlemci,anakart ve bellekler hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.İşlmecinizin hızını,overclok edilip edilmediğini,çekirdeki voltajını,dahili ve harici saat hızları ve çarpanlarını,tüm ön bellek düzeylerini öğrenebiliyorsunuz.Bunu yanında anakartın adı,üretici ismi,BIOS özellikleri,yongaseti(Kuzey Güney Köprüsü) Hakkında ve hafıza kartarı ve AGP hakkında ayrıntılı bilgi verebiliyor.Sisteminizin özelliklerini öğrenip daha verimli hale getirebilirsiniz.Ayrıca Freeware..

Rar Şifresi :msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Cpu-z.rar (340.8 KB, 50 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-05-2007   #2 (mesaj-linki)
mtolgacengiz
Cvp: Cpu-Z Sisteminiz İLe İLgiLİ Herşeyi Öğrenin..

ozti adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu program ile bilgisayarınızdaki işlemci,anakart ve bellekler hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.İşlmecinizin hızını,overclok edilip edilmediğini,çekirdeki voltajını,dahili ve harici saat hızları ve çarpanlarını,tüm ön bellek düzeylerini öğrenebiliyorsunuz.Bunu yanında anakartın adı,üretici ismi,BIOS özellikleri,yongaseti(Kuzey Güney Köprüsü) Hakkında ve hafıza kartarı ve AGP hakkında ayrıntılı bilgi verebiliyor.Sisteminizin özelliklerini öğrenip daha verimli hale getirebilirsiniz.Ayrıca Freeware..

Rar Şifresi :msxlabs
selam kardeşim.ben indirdim bu programı evet çok da güzel çalışıyor hatta dikkat ettim benimki senin versinyonun bir üstü durumunda yani 1.38...
neyse sorunumuz o değil. bu veriler ne demek ben bunları anlamadım.bir dünya yabance kelime...kısaca açıklama imkanın varsa ve de yardımvı olursan sevinirim.hatta istersen sana benim cpu-z verilerinide yollayabilirim...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cpu-Z Sisteminiz ile İlgili Herşeyi Öğrenin Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC MightyMax v9 ile Sisteminiz Hata vermeyecek [Resimli Anlatım] ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 12 1 Gün Önce 13:30
Sisteminiz için hangi Oyunlar uyumlu? tHeBruTaLiTyOfHeLL Bilgisayar (PC) Oyunları 10 5 Gün Önce 14:19
Hardware Monitor - Bilgisayarınızda Neler Olup Bittiğini Öğrenin UnknowN Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-05-2009 13:49
Japonca Öğrenin - Bağlantılar (İngilizce Bilenler İçin) NeutralizeR Japon Dili ve Edebiyatı 12 13-08-2008 15:59
Biyolojik Yaşınızı Öğrenin kompetankedi Sağlıklı Yaşam 0 01-05-2007 16:56