Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 27-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın
Temel olarak bir oyun tasarım/üretim progrmı olan Game Maker ile tek kişi/multiplayer,2D/3D oyunlar tasarlayabilirsiniz..
Programın en büyük özelliği hem gelişmiş hem de acemi düzeydeki kullanıcılara hitap edebilmesi.Oyun tasarlarken ister kendi scripttinden (Game Maker Language="Java,Delhi karışımı bir dil)isterseniz sürükle bırak yöntemi ile birleştirilmiş aksiyon menüsünden ve hatta ikisini birden kullanarak yapabilirsiniz..Program sade ve anlaşılabilir arabirimi,kullanım dersler(İngilizce) ve örnek oyunlar sayesinde çok kolay olarak hayalinizdeki oyunları gerçekleştirebilirsiniz..
6.1 sürümüyle yeni 3D fonksiyonlar ile yeni efektler gelmekte..

Programı kullanma ile sorun yaşarsanız ya da işe nereden başlayacağınızı bilemezseniz üreticinin sitesinde programı kullanma, çeşitli oyun türleri bu program ile nasıl yapılabilir ve benzeri tutorialler mevcut. Oyun oynarken keşke şurası şöyle olsaymış ya da ben olsam daha iyisini yapardım diyenlerdenseniz sıra sizde. Yapın oyununuzu. Üstelik yaptığınız oyunları üreticinin sitesine göndererek örnek oyun olarak internette yayınlatabilirsiniz. Bunun yanında siteden başka kullanıcıların yaptığı oyunları kaynak kodları ile indirip inceleyebilirsiniz...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-02-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım/Yapım Programı Kendi Oyunlarınızı Yapın.. Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım/Yapım Programı Kendi Oyunlarınızı Yapın..
Biliuordum Ama Yinede Saol Çok Oyun Yapmıştım Ben Bunla Eskiden
Eski 16-07-2007   #3 (mesaj-linki)
Pislicks
Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım/Yapım Programı Kendi Oyunlarınızı Yapın.. Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım/Yapım Programı Kendi Oyunlarınızı Yapın..
Bende Kaç Tane oyun yapmıştım böLe ama unuttum programı 3-4 sene evveL yapıodum..
Eski 24-08-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın
saol
Eski 14-10-2007   #5 (mesaj-linki)
kopukx
Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın Cvp: Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın
yav kardeş bu çalışmıo dos la uyumlu deil yoksa ben programıda kendim yazom onun uyumlu uzantısını bulsam bu programın yapımı çok eski 98 zamanı yenisi varmı
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
game maker game maker kodları game maker kullanımı game maker oyun yapımı kendi oyununuzu yapın oyun tasarla oyun tasarlama oyun tasarlama programları oyun tasarlama programı oyun tasarım oyun tasarım programı oyun tasarımları oyun tasarımı oyun yapım programları oyun yapım programı
Konu Araçları

Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Satranç olccay Eğitim Bilimleri 18 29-04-2008 18:16
Tomb Raider: Anniversany MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 1 07-09-2007 20:34
The Godfather Silent Bilgisayar (PC) Oyunları 0 24-03-2007 21:10
Beach Volley (Plaj Voleybolu) Nedir? Plaj Voleybolu Hakkında Genel Bilgiler virtuecat Spor Sayfası 1 14-11-2006 21:20
Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı Misafir Felsefi Mevzular 2 09-11-2006 15:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:31
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.18775797 saniyede (97.11% PHP - 2.89% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR