Net Limiter 2 Pro / İnternet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-05-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Net Limiter 2 Pro / İnternet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın

Net Limiter bir tür internet kısıtlayıcı.BU program ile internet bağlantınızı kontrol altına alabilirsiniz..Net limiter internette kullandığınız programların kaç kb harcıyacağını ya da genel olarak sizin internette kaç kb/mb/gb harcayacağınızı sınırlayabilir.Bu sayede internnette ne kadar yükleme yaptığnız (upload/download) yaptığınız kontrol altında olur ve limitlerini siz belirlersiniz..İster paylaşım programlarınız warsa onların download/upload'ını kapatırsınız,internet sitelerinin download/upload'ını açarsınız yada bayt kotasını belirlersiniz..

DownLoad

>Shareware<
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-12-2006   #2 (mesaj-linki)
balik3333
Cvp: Net Limiter 2 Pro / İnternet Trafiğinizi KontroL Altına Alın..

arkadaşım paylaşım için tşk. dee ben bu programı bilgisyara yüklüyorum ükledikten sonra internete bağlıyken sayfa açamıyorum fakat msn çalışıyor internet var fakt ne firefoxda nede internet exp'da sayfa görüntülemiyor...internt bağlatısı yokmuş gibi davanıyor bnun nedeni ne olabilir. programı silince düzeliyor..
Eski 17-02-2007   #3 (mesaj-linki)
painkiller

balik3333 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım paylaşım için tşk. dee ben bu programı bilgisyara yüklüyorum ükledikten sonra internete bağlıyken sayfa açamıyorum fakat msn çalışıyor internet var fakt ne firefoxda nede internet exp'da sayfa görüntülemiyor...internt bağlatısı yokmuş gibi davanıyor bnun nedeni ne olabilir. programı silince düzeliyor..
Net limiter ilk yüklendiginde kendisi atamıştır limitleri gerci msj tarihine bakmadım cvpı ogrenmiş olabilirsinde senin yapacagın net limiterden kullandıgın programlara mb belirlemek kolay gelsin.
Eski 24-03-2007   #4 (mesaj-linki)
oytun_cetin

abicim ben acemi biri olarak ir kaç sorum olacak...
ben programı yükledim yeniden başladı ama program bir türlü çalışmıyo acaba onu nasıl halledebilirim??? sonrasında nasıl kısıcam upload hızını şimdiden teşekkür ederim. anlatırken anlamayan biri olduğumu göz önünde bulunursanız )). şimdiden çok teşekkür ederim
Eski 24-03-2007   #5 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

Resimde olduğu gibi verilere değer verin ve kaydedin...
Eski 10-04-2007   #6 (mesaj-linki)
cutelazy

Arkadaşlar ben adsl yi 3 pc ortak kullanıyorum. Herkese eşit olarak kotayı paylaştırmak istiyorum. her pcnin kendi kullanım miktarından fazlasını kullanmamasını istiyorum. Net limiter programı işime yarar mı? Ne yapmam gerekiyo bu şekilde bi sistem kurmak için acaba ? Net limiter olmazsa bu iş için farklı bir program varmı bildiğiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
internet kontrol, internet kısıtlama, net limiter, net limitter, netlimiter,
Net Limiter 2 Pro / İnternet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kontrol Kalemi - Kontrol Kalemi Nedir - Kontrol Kalemi Hakkında VerSchL@GeN X-Sözlük 1 3 Hafta Önce 21:08
Osmanlı Devleti'nin hakimiyeti altına aldığı ilk devlet hangisidir? rengin Soru-Cevap 2 07-09-2009 13:00
Internet Trafiğinizi Kontrol Altına Alın - NetLimiter KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 02-07-2009 15:56
Arzu Şahin - Çamlar Altına GÜLGECELER Türkçe Şarkı Sözleri 0 13-08-2008 03:46
Port'larınızı Kontrol Altında Tutun, Güvenliginizi Sağlama Alın * FreePortScanner KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 04-03-2006 20:59