| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayar KapatıcıBilgisayar Kapatıcı 1.1 ![]() Üretici: Yunus Bel Dili: Türkçe Eklenme Tarihi: 26.09.2007 Boyutu: 460 Kb Lisans: Freeware (Ücretsiz) Kısıtlamalar: Sınırsız Sistem Gereksinimi: Windows XP/2003 Server/Vista Açıklama: Gece film izlerken uykuya dalıp bilgisayarımızın sabahlara kadar açık kalması, sevdiğimiz müzikler eşliğinde uykuya dalmak, bilgisayarımızda bir işlemi başlattıktan sonra hesapta olmayan sebeplerden dolayı dışarı çıkmamız gerektiği anlar, bu ve benzeri durumlar hepimizin yaşadığı durumlardır. Bilgisayar Kapatıcı, bu tür durumlarda bilgisayarımızı bizim ayarladığımız saat veya zaman aralığında kapatacak bir programcıktır. Bununla beraber Bilgisayar Kapatıcı; yerel ağınızdaki herhangi bir bilgisayar ya da bilgisayarları, IP adresi veya bilgisayar adı kullanarak kapatmanıza yardımcı olan Windows'un "Uzaktan Kapat" programına ulaşmanızı sağlar. Program eklentileri: Şifreli Mod ile çocuklarınız sizin istediğiniz süreden fazla bilgisayar başında kalamayacak artık. Bir kullanıcımın isteği üzerine eklediğim bu özellik size de çocuklarınız konusunda yardım edecektir umarım. Son Düzenleyen Aynacan; 24-12-2007 @ 08:13. Sebep: Link ve versiyon yenilendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Kapatıcı 1.0
merhaba arkadaşım bu program tamda aradığım bir şey fakat doysa hasar die bir hata veriyor lütfen ilgilenirmsin çok rica ediyorum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Kapatıcı 1.0 | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Kapatıcı 1.0 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | ||
| Cvp: Bilgisayar Kapatıcı 1.0Alıntı:
Siz öncelikle konulara cevap yazarken daha anlaşılır şekilde yazarsanınız yardımcı olmamız daha hızlı olur. İndirdiğiniz rarlı dosyamı hata veriyor veya programı kurarken yada kurduktan sonra mı hata veriyor.Belirtiniz. Birde bu programın calışması için NET Framework 2.0 gerekli onu program kendisi internet'ten yüklediği için konuya eklemedim. | ||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Kapatıcı
kanka bu çok güzel birşey gerekliydi bi ümitle bir soru sorabilirmiyim daha uzaktan yani internet bağlantısı aracılığı ile uzaktaki pc yi kapata bilirmiyiz böyle birşey icat oldumu | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bilgisayar kapatici, bilgisayar kapatıcı, bilgisayar kapatıcı download, bilgisayar kapatıcı vista, bilgisayar kapatıcısı, vista bilgisayar kapatıcı, vista kapatıcı, windows kapatıcı, windows kapatıcısı, şifreli bilgisayar kapatıcı, |
Bilgisayar Kapatıcı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 3 | 19-09-2008 15:01 |
| PC - Bilgisayar Tasarımları | volture | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 2 | 24-08-2008 06:24 |
| Bilgisayar Yardım | huseyin1842 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 18-08-2008 22:38 |
| Toplama Bilgisayar | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 18 | 20-07-2008 01:00 |
| Bilgisayar Öğretmeni | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 08-06-2007 00:34 |