| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]
.:: Upload ::. ![]() ![]() .:: Download ::. ![]() ![]() ![]() Depositfiles.com Upload Sitesin'de Değişiklikler Olmuştur... Dosya Upload 250Mb Olmuştur... Upload Download Ufak Değişmeler Söz Konusudur.... Bu Konu Uygun Bir Zamanda Yeniden Güncellenecektir.. * Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 19:40. | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]
öncelikle herkese merhaba,bu sitede yeniden güncellemeler olmuş.dosya başı 300mb tır.upload ve download işlemi çok hızlı aynı şekilde link almakda çok hızlı olmuştur.fakat iş download etmeye kalkınca ülkenize download yapmak için tüm kanallar doludur demekle kalmayıp virüs dolu bir toolbarı pc nize yüklettirmeye çalışıyorlar.bunu dün farkettim.2 gün önce bir olay yoktu.dikkatli olun derim arkadaşalr,saygılar...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR RAPİDSHARE FAVORİMDİR , NİYEMİ ! TÜRKİYE DİSRİBÜTÖRÜ VAR SATIŞ SONRASI DESTEK VE YARDIM VAR FRE MODUNDA BİLE İNDİRME HIZI DEĞİŞMİYOR DEPOSİTFİLES ÖNÜNÜZE TÜRLÜ SORUNLAR ÇIKARIYOR DOWNLOAD YAPMANIZI ENGELLEMEK İÇİN DOWNLOAD I TAM Bİ İŞKENCE VE BAZISININ DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ KİMSEYEDE 5 $ DOLAR VERMİYOR MAALESEF ALLAH RIZASI İÇİN ŞU DEPOSFİLESİ KİMSE ÖVMESİN SİNİR BOZUCU Bİ ŞİRKET ADINI BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM HERKEZ İYİCE ARAŞTIRSIN DOSYA PAYLAŞIRKEN DOSYA UPLOAD YAPAN ARKADAŞLAR DOWNLOAD YAPAN ARKADAŞLARI DA DÜŞÜNSÜN VE MEMNUN OLMALARINA YARDIMCI OLSUN KENDİSİDE REP ALSIN
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, depositfilescomdan, download, resimli, upload |
| depositfiles, depositfiles com, depositfiles downloader, |
Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| All Media Fixer (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 17 | 2 Hafta Önce 23:53 |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? | hellboy726 | PC/Internet Teknik Destek | 35 | 26-03-2009 20:53 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |