Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-05-2006   #1 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
En Fazla 1000Mb Boyutunda Dosya Yüklüyebilirsiniz...

Upload İşleminiz Çok Uzun Sürer İse, Yüklemeye Başlamadan Önce Dosyanın Linkini Kendi veya Başka Bir Adrese Yolluyabilirsiniz. Upload İşlemi Bitince Otomaik Olarak Link Belirttiğiniz Adrese Gider...

Dosya Açıklaması Yazabilirsiniz...

Gold Üye Olursanız ( Ücretli )

Linklere Şifre Koyabilirsiniz...

HTTP / FTP Kullanabilirsiniz...

http://www.depositfiles.com

.:: Upload ::.

.:: Download ::.

Depositfiles.com Upload Sitesin'de Değişiklikler Olmuştur...

Dosya Upload 250Mb Olmuştur...

Upload Download Ufak Değişmeler Söz Konusudur....

Bu Konu Uygun Bir Zamanda Yeniden Güncellenecektir..

*

Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 19:40.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-12-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]

öncelikle herkese merhaba,bu sitede yeniden güncellemeler olmuş.dosya başı 300mb tır.upload ve download işlemi çok hızlı aynı şekilde link almakda çok hızlı olmuştur.fakat iş download etmeye kalkınca ülkenize download yapmak için tüm kanallar doludur demekle kalmayıp virüs dolu bir toolbarı pc nize yüklettirmeye çalışıyorlar.bunu dün farkettim.2 gün önce bir olay yoktu.dikkatli olun derim arkadaşalr,saygılar...
Eski 06-03-2008   #3 (mesaj-linki)
romeohakan21
Cvp: Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım]

HERKESE SELAM ARKADAŞLAR RAPİDSHARE FAVORİMDİR , NİYEMİ ! TÜRKİYE DİSRİBÜTÖRÜ VAR SATIŞ SONRASI DESTEK VE YARDIM VAR FRE MODUNDA BİLE İNDİRME HIZI DEĞİŞMİYOR DEPOSİTFİLES ÖNÜNÜZE TÜRLÜ SORUNLAR ÇIKARIYOR DOWNLOAD YAPMANIZI ENGELLEMEK İÇİN DOWNLOAD I TAM Bİ İŞKENCE VE BAZISININ DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ KİMSEYEDE 5 $ DOLAR VERMİYOR MAALESEF ALLAH RIZASI İÇİN ŞU DEPOSFİLESİ KİMSE ÖVMESİN SİNİR BOZUCU Bİ ŞİRKET ADINI BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM HERKEZ İYİCE ARAŞTIRSIN DOSYA PAYLAŞIRKEN DOSYA UPLOAD YAPAN ARKADAŞLAR DOWNLOAD YAPAN ARKADAŞLARI DA DÜŞÜNSÜN VE MEMNUN OLMALARINA YARDIMCI OLSUN KENDİSİDE REP ALSIN
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
anlatım, depositfilescomdan, download, resimli, upload
depositfiles, depositfiles com, depositfiles downloader,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
All Media Fixer (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 17 2 Hafta Önce 23:53
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 14 01-10-2009 14:59
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 19-09-2009 11:02
RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır? hellboy726 PC/Internet Teknik Destek 35 26-03-2009 20:53
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24