| | #1 (mesaj-linki) |
Bilgisayarınızı kurcalayan çok kişi varsa asla dert etmenize gerek yok. Tek tıklamada bilgisayarı istediğiniz şekilde bulmak isterseniz Deep Freeze videosunu izleyin. Deep Freeze'e bilgisayarınızı bulmak istediğiniz şekli bir kere göstermeniz yeterli. Daha sonra diğer kullanıcılar gelip de bilgisayarınıza diledikleri gibi zarar verseler de siz, tek tıklama ile bulmak istediğiniz hale getirebiliyorsunuz. Kullanıcılar, virüs de bulaştırabilirler, sistem dosyalarını da silebilirler, önemli verilerinizi de değiştirebilirler… Asla sorun değil. Yeter ki çekiçle monitöre vurmasınlar.![]() * Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 15:35. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Deep Freeze ile PC'yi Dondurun (Animasyonlu Anlatım)
güzel program saol.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
sağol ya ii pro
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
tek kelimeyle harika..ellerinize sağlık
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
saooll güzel ama bunu da kırarlarsa başka kullamak zorunda kalacam da umarım şimdilik işime yarar teşk ederim...
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| deep freeze anlatım, deep freeze forum, deep freeze full, deep freeze full download, deep freeze key, deep freze, deep freze full, deepfreez full, deepfreez full download, deepfreez key, deepfreze full, deepfreze full download, full deepfreze, |
| Konu Araçları | |
Deep Freeze ile PC'yi Dondurun (Animasyonlu Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Trakya Üniversitesi | kompetankedi | Üniversitelerimiz | 2 | 23-07-2008 22:07 |
| Osmanlı Devleti Hakkında Herşey | RoxBury | Osmanlı İmparatorluğu | 12 | 28-02-2008 21:24 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - M | virtuecat | Kimya | 1 | 17-04-2007 16:29 |
| Kur'an-ı Kerim Tefsiri | ThinkerBeLL | Kur'an-ı Kerim | 1 | 12-09-2006 22:56 |
| Yunan Mitolojisindeki Karakterler | GusinapsE | Mitoloji | 18 | 13-05-2006 13:42 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||