Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-07-2006   #1 (mesaj-linki)
Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım)

Resimlerini ekleyerek güzel slayt animasyon flash show lar yapabilirsiniz..Resimlerinize kalp,yaprak ve müzik ekleyebiliyorsunuz,bunların haricinde çeşitli efektler de mevcut.Kullanımı gayet basit ben yinede biraz resimli anlatım yapmaya çalıştım..Kısa sürede güzel animasyonlar yapabilir sevdiklerinize yada sevgilinize güzel sürprizler hazırlayıp hoş anılar yaşatabilirsiniz..

DownLoad TıkLayın 2.4 Mb

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-07-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Flash Slide Show Maker / ResimLerinizden Slayt ShowLar HazırLayın [ResimLi AnL]

Alıntı:
overdoze adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ozti,

Yaptığımız slide showlar ne olarak kaydediliyor? (dosya uzantısı açısından) Yani bilmek istediğim, mesela o hazırladığımız slide show'u bir cd'ye kaydettik diyelim. O programın yüklü olmadığı başka bir bilgisayarda da izlememiz mümkün oluyor mu?
Evet .swf flash dosyası ve HTML olarak çıkartıyor ister Cd'ye kaydedip ister de upload edip linkini alıp seyrettirebilirsiniz..
Eski 08-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Flash Slide Show Maker / ResimLerinizden Slayt ShowLar HazırLayın [ResimLi AnLat

bu proğramda son kısıma kendi reklamını ekliyor acaba bunu nasıl kaldırabiliriz
Eski 24-08-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Flash Slide Show Maker / ResimLerinizden Slayt ShowLar HazırLayın [ResimLi AnLat

reklamı atamadım ya crackini bulduğum halde olmadı yardımmm lütfen
Eski 18-01-2008   #5 (mesaj-linki)
Anvsoft Flash Slideshow Maker Professional 4.72 | 14,1 MB

Anvsoft Flash Slideshow Maker Professional 4.72 | 14,1 MB
ANVSOFT Flash Slide Show Maker ücretsiz bir Flash fotoğraf albümü ve slayt oluşturucusudur. Kullanımı çok kolaydır, yeni bir proje oluşturup sadece resimleri seçiyorsunuz. Bir sonraki aşamada albümün adını, boyutlarını, resimler arası geçiş sürelerini, sayfa görünüş şeklini ve resimler arası geçiş efektlerini seçip, arkaplana müzik koymak isterseniz müziğinizi de ekliyor, kaydedeceğiniz yeri seçip "Publish Now" tuşuna basıyorsunuz. İşte fotoğraf albümünüz hazır, dilerseniz siteniz de kullanın, dilerseniz cdye yazdırın. Tek olumsuz yönü flash dosyasına kendi copyright linklerini eklemesi. Böyle dahi olsa kullanmaya değer..

RapidShare: 1-Click Webhosting

rapidshare.ru ::
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
flash resim slayt, flash slayt, flash slayt maker, flash slaytlar, flash slide show maker, flash slideshow maker, flash slideshow maker professional kullanımı, slayt, slayt maker, slayt showlar,
Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 1060 22-02-2008 14:50
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.43596911 saniyede (18.74% PHP - 81.26% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR