Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 18-02-2006   #6 (mesaj-linki)
kurtarici
Cvp: Windows XP Temaları Cvp: Windows XP Temaları

Alıntı:
işte bu resimdekii temanın download linkini werirmisiniz yaaa bunu arıom bennn pleasee????????
sana o temayı gönderirim ama şu anda işyerindeyim gönderemem yanımda bulunduğu bi zaman gönderirim içinde 20 den fazla tema var ha bu arada neden reshacker programını gösterdin resimde))
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-02-2006   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
jazzmatass adlı kullanıcıdan alıntı
öncelikle meraba;
bir sorunum ve dolayisiyla bir sorum var. Simdi elimdeki bilgisayarda Almanca XP ve office 2000 kurulu. Word'de farkli iki uc dilde metin yazabiliyorsun proplem olmuyor. Ama ben bugunlerde bazi metinleri temize cekmek icin Arapca textleri bilgisayara gecirmeliyim. Fakat Word'de arapca karakterler yuklu oldugu halde, klavyeyi kullanarak direk arapca yazamiyorum. Ne yapmali, ne etmeli tesekkurler.
Bakalım ne yapabiliriz unutmadan soru cevap yeri "pc destek kısmıdır" bilmediğini varsayarak burda cevaplıyorum bir dahaki sorun lütfen o kısımda tekrarla > öncelikle klavyen arapça destekli olacak yani arapça bilmen klavyeyi kazımıyor aksi halde uykusuz sabahlar seni bekler bir sayfa yazı için > "fark etmez " diye başlayan sözlerini duyar gibi oldum o halde devam edelim sen istedin > başlat > denetim masası > bölge ve dil seçenekleri kısmını aç ve tüm ayarları nerde ise orayı ne dil istiyorsan o kısmı ayarla > istediğin dili web bağlantısı ile yükle > klavye dil ayarını arapça yap ( arapça aksan bildiğim kadar 3-4 tanedir tek dil değildir dikkat et ) ve "uygula" "tamam" ile işlemi bitir > alt barda dil seçeneğin açıksa tr veya gr yerine arabic yani ar olması lazım gözüken dilin üstüne tıklasan açılan pencerede dil seçenekleri de çıkar zaten> umarım anlatabildim > şayet anlamadınsa burdan anlatımı bir hayli güçtür klavye ayarının zira tam ayar yapılması çıkan sihirbazda sen yapabilirsin anca > bu arada kesin olan klavyen destekliyecek arap ve latin harfleri dediğim gibi latin harfli bir klavyede arapça yazmak tıpkı deve hendek misalidir ne kadar iyi arapça bilsen fark etmez bir sayfa yazı bir gün sürer zira arap alfabesi latin klavyenin dörte biri yer kaplar yerlerini bulmak zordur > tüm bunları nerden mi biliyorum eski patronum arap kökenli idi ve kendi ana lisanını yazamazdı çareyi gitiği tatilden klavye alarak döndü de ondan > kolay gelsin
Eski 01-03-2006   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
jazzmatass adlı kullanıcıdan alıntı
öncelikle meraba;
bir sorunum ve dolayisiyla bir sorum var. Simdi elimdeki bilgisayarda Almanca XP ve office 2000 kurulu. Word'de farkli iki uc dilde metin yazabiliyorsun proplem olmuyor. Ama ben bugunlerde bazi metinleri temize cekmek icin Arapca textleri bilgisayara gecirmeliyim. Fakat Word'de arapca karakterler yuklu oldugu halde, klavyeyi kullanarak direk arapca yazamiyorum. Ne yapmali, ne etmeli tesekkurler.
Bu mesaja bir göz atın:
http://www.msxlabs.org/forum/30961-mesaj7.html

Az önce Arapça dil desteğini yükledim ve Alt + Shift tuş kombinasyonuyla diller arası geçiş yaptım ve Arapça yazabildim.

شممشاعثنلاثف
Ne yazdığım konusunda hiçbir fikrim yok
Eski 09-10-2006   #9 (mesaj-linki)
yagiz_b
Yeni Windows Temalari Yeni Windows Temalari

Bu temaları kullanmak için Style XP Programı gerekiyor. İndirmek için Tıkla

Arkadaşlar herkes bildiği güzel tema adreslerini, linklerini paylaşabilir mi?

Ben bu kadar buldum, daha sonra yenilerini eklicem...

Sizden de bekliyorum

by alexxx and yagiz_b

Download:
Mytempdir.com - Dedicated Hosting service

EnergyBlue

Windows Vista Customization Pack (by Technics)

Windows Media Player 11

Windows Vista Customization Pack

Vista Explorer

Vista Slidebar

VISTA TRANSFORMATION PACK 3.0 (by Technics)

STYLER by Technics (deneme sürümü)

LINK1
http://r.apidshare.de/files/10896636...EN138.zip.html ("r"den sonraki noktayı kaldırın linki girerken)
LINK2
http://stylefantasist.com/Download/Styler_EN138.zip

1.si boyutu 1mb
2.si Explorer çubuklarının renkleri şve şekillerini ayarlayıp dilediğiniz temayı yükleyebiliyorsunuz
3.sü Pencere altındaki gölgeleri değiştirebiliyorsunuz
4.sü pencere animasyonlarını hızlandırmanız mümkün..
5.si masa üstüne tam müdahele edebilliyo program.. bunlar benim keşfedebildiklerim

-Arkadaşlar bu siteye de göz atın, güzel temalar var ama 2-3 MB, nasıl kullanılıyor anlamadım. Sanırım bu WindowsBlinds adlı programla kullanabiliyorsun.

Windows XP Themes, XP Skins, XP Visual Styles, Icons & Wallpapers for your ultimate desktop experience!

WimdowsBlind 5 Download

Burda da değişik pencere temaları var. Domain Name Renewal and web hosting from Network Solutions indirdiğiniz dosyaları C:\WINDOWS\Resources\Themes\ dizinine çıkartıyosunuz.
Eski 06-01-2007   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes) Cvp: Windows XP Temaları (XP Themes)

simdi bir soru ve acil cvp beklıom lutfen bunlardan bırını ındırdım ve kurdum ama sıkıldım dıyelım eskı halıne nasıl getırecegım?
lütfen acil bır cvp
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayar tema download, bilgisayar temaları xp, bilgisayar teması download, bilgisayara tema, en güzel bilgisayar temaları, en güzel pc temaları, en güzel xp temaları, en güzel xp teması, pc temaları download, style xp tema, style xp temaları, themes, vista tema download, vista temaları download, windows vista tema download,
Konu Araçları

Windows XP Temaları (XP Themes) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 7 28-04-2008 02:39
Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek bloodbower PC/Internet Teknik Destek 1 17-10-2007 22:00
Bilgisayarla ilgili 180 soru ve cevapları ilkay86 PC/Internet Teknik Destek 5 14-07-2007 14:17
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:05Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 3.09536099 saniyede (2.26% PHP - 97.74% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR