| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vista Görünümlü XP ve MSN Temaları![]() Temanın en çok sevindiren tarafı herhangi bir ek programa ihtiyaç duymaması. Bu sayede ek program kurmadan kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarınızda da kesinlikle bir performans düşüklüğü yaşamıyorsunuz. Temayı İndirmek İçin Tıklayınız!!! ![]() [center] ![]() Ww Golf Duvar Kağıdı NOT: Temayı nasıl kuracağız, indirdiğiniz dosya içerisindeki "Beni Oku" dosyasında açıklanmıştır.Hızlı Erişim ; 3 Boyutlu Explorer pencereleri... MSN Temaları ve Boot Screen yazılımları için Tıklayınız... Sidebar çubukları için Tıklayınız.... Yeni eklenen Xp Temaları için Tıklayınız.... Bilgisayarım-Özellikler Penceresine Resminizi ekleyin.... Dexpot ile Bir Sürü Masaüstü..... Winstep Xtreme 6.11 Final teması için Tıklayınız.... Başlat Çubuğuna isminizi yazın.... ![]() Bunlarda Kurulum gerektiren ve sistemi birazda olsa yoran temalar ama Sistem temalarını tamamen değiştirdiği için buna değiyor Emin olabilirsiniz ;DVista Inspirat ![]() İndirmek için Tıklayınız!!! Crystal Clear ![]() İndirmek için Tıklayınız!!! Longhorn Inspirant ![]() İndirmek için Tıklayınız!!! Crystal XP ![]() İndirmek için Tıklayınız!!! Royale Noir ![]() Tam Ekran Görünüm Yüklemek için tıklayınız.... Boyut:409.28 KB Son Düzenleyen meloncolic; 06-12-2007 @ 16:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Görünümlü XP ve MSN Temaları
ayvallah dostum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ya indiremiyorum neden acaba _?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Buyrun Vista İnspirat Buyrun Longhorn Buyrun Crystal XP | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben bunu kurdum ama nasıl kaldırıcam bilmiyorum fazla kastı ne yapmam gerek?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Görünümlü XP ve MSN Temaları Program Files'tan programın yüklü olduğu klasr içinde uninstall dosyasını çalıştırın veya Program ekle kaldırdan programın adını bulup kaldırın. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
KARDEŞİM BEN Bİ XTREME DİYE Bİ TEMA İNDİRDİM ŞİMDİ SAYFADA YOKTUR.ONU TERKÇE NASIL YAPIYORUZ BEN BULAMADIM DA.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn temalari, vista gorunumlu xp, vista gorunumlu xp temalari, xp gorunumlu vista temasi, xp icin temalar, |
Vista Görünümlü XP ve MSN Temaları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows XP Temaları (XP Themes) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 35 | 1 Hafta Önce 16:27 |
| Google Talk Themes (Temaları) | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 2 | 04-10-2009 22:08 |
| Winrar Temaları & Arayüzleri | virtuecat | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 18-04-2009 00:40 |
| Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 56 | 17-01-2009 00:00 |
| Vista Sidebar 2.2 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 14-08-2007 04:05 |