| | #1 (mesaj-linki) | |
| Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım)Son Düzenleyen Blue Blood; 18-12-2007 @ 09:00. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım)
Bu konu nedir? İşlevi nedir? Ne için önermektesiniz? Nasıl kullanılır? Bu ve benzeri tüm soruları yanıtlar açıklamaları da ekleyerek konu oluşturunuz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım) Arkadaşlar ,seçtiğiniz bir video'dan avatar veya gif yapmak için kullanılan bi programdır. Programı nasıl kullanıcağınız resimli olarak anlatılmıştır ,Kolay gelsin | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Video Avatar 2.4videoavatar.png Video Avatar programı oluşturulmuş videolardan imza ve avatar olarak resim almanıza yarayacak bir programdır. Seçilen herhangi bir bölgeyi videodan ayırarak avatar olarak kullanmanılmasını sağlar. İsterseniz birden fazla bölgeyi seçerekte kullanabilirsiniz. Aldığınız resimler JPEG - BMP - GIF gibi formatlarda kaydetme imkanına sahip olacaksınız. Videoyu istediğiniz yerde durdurmanız ve resmi alıp kaydetmeniz yeterli. Video Avatar 2.4Programın Başlıca Özellikleri :
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| avatar resimli, avatar video, resimli avartalar, resimli avatalar, resimli avatar, resımlı avatalar, video avatar, video avatar anlatım, video avatar nasıl kullanılır, video avatar resimli anlatım, |
Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 12 | 26-05-2009 14:44 |
| Video Avatar 2.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 24-03-2009 20:48 |
| Windows 98 Kurulumu (Resimli Anlatım) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 23-12-2008 11:16 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 23-10-2008 15:30 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 10:24 |