| | #1 (mesaj-linki) | |
| Norton 360 (Türkçe Versiyon)![]() Norton 360 v2.0 Beta Kendini ispatlamış PC Güvenliği ve PC ayarlama teknolojilerimiz ARTI yeni antiphishing ve otomatik yedeklemeyle kapsamlı, otomatik koruma Antivirüs, Casus yazılımdan korunma, Antiphishing, Rootkit tespiti, Web sitesi kimlik doğrulaması, Çift Yönlü Firewall, Otomatik yedekleme ve geri yükleme, 2GB güvenli online depolama**
Norton 360 • 300MHz veya daha hızlı işlemci • 256MB RAM • 300MB kullanılabilir sabit disk alanı Desteklenen İşletim Sistemleri * Windows® XP Home/XP Pro/XP Media 2005+ (32-bit) * Windows Vista™ Home Basic/ Home Premium/Business/Ultimate (32-bit & 64-bit)*** ***Ek Windows Vista Gereksinimleri • Windows Vista işletim sisteminin minimum gereksinimleri karşılanmalıdır •Phishing Koruma özelliği yalnızca 32 bit Explorer’da kullanılabilir Phishing Koruma özelliği Microsoft Internet Explorer® 6.0 veya daha yeni bir sürümü gerektirir Online yedekleme özelliği yüksek hızlı İnternet bağlantısı gerektirir POP3 uyumlu e-posta istemcileri için e-posta taraması desteklenir Tüm yüklemeler için gereklidir • DVD veya CD-ROM sürücüsü • Standart Web tarayıcı ***Ek Windows Vista Gereksinimleri • Windows Vista işletim sisteminin minimum gereksinimleri karşılanmalıdır http://spftrl.digitalriver.com/pub/s...3601U15DTK.exe | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Norton 360 (Türkçe Versiyon)
cok teşekkürler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Norton 360 (Türkçe Versiyon)
eline saglık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 360, norton, türkçe, versiyon |
| norton 360 turkce, turkce norton 360 indirme, |
Norton 360 (Türkçe Versiyon) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe | DjTiesto | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 21-09-2009 18:48 |
| Norton Ghost-9 | ahmetseydi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 17-05-2009 10:27 |
| Edward Norton (Edward Norton Kimdir? - Edward Norton Hakkında) | kompetankedi | Sinema ww | 1 | 11-07-2008 23:18 |
| Eti Crax - Komik Versiyon | cumhur_ozen | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 10-12-2007 23:02 |
| Norton Teoremi | Mystic@L | Fizik | 0 | 18-02-2007 01:12 |