| | #1 (mesaj-linki) |
LimeWire Basic LimeWire Basic ![]() 1-Gerçekten çok iyi bir hızda dosya innDirimi yapıyor. 2-Aynı anda çoklu arama yapıyorsunuz. 3-Bozuk dosyaları belirleyip dosyanın tamamı gelmeden sizi uyarıyor, böylece gereksiz zaman kaybı engelleniyor. 4-innDirdiğiniz medya ne olursa olsun, önizleme yapabiliyorsunuz. 5-Bilgisayarınıza zarar verecek hiçbir şey içermiyor. 6-Çok zor bulunabilecek şarkıları bile bulabiliyorsunuz. 7-Şarkı bir kişide bile olsa çok iyi bir hızda innDiriyor. Toparlamak gerekirse, eğer MP3 aramak sizin için önemliyse, denediğinizde vazgeçemeyeceğiniz bir program olacak. Az kaynakla bile 20 kbps üstünde innDiriyor. Çok kaynaklı olunca varın siz düşünün! Not : Bu versiyonu ile beraber çok önemli bir özellik eklenmiş bulunuyor. O da yorum özelliği. eMule'den tanıdığımız bu özellik dosya hakkındaki düşüncelerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmanızı sağlıyor. Böylece bir dosya sahte ise (fake) bunu diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve onlara bu dosyayı inDirmemelerini söyleyebilirsiniz. Önemli Not :Programın çalışması için sisteminizde Java Runtime Environment yüklü olması lazım. Artık Java Runtime Environment programını sisteminize ayrıca yüklemenize gerek kalmadı. Çünkü bu versiyonunda programı kurarken Java Runtime Environment'i internetten 4 dakika içinde otomatik olarak inDirip kuruyor. Benim Yorumum:Eger Mp3 Arıyorsanız Aradıgınızı Kesinlikle Bulursunuz Diyorum Herkesde Bulunması Gereken Bir Program Bence Son Düzenleyen kompetankedi; 24-01-2008 @ 14:13. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: LimeWire Basic
merhaba bende lime wire daha önceden vardı ve cok ıyıy calısıyordu fakat son ıkı gündür calısmıyor yeniden ındıreyım dedım buradan ındırdım acaba bendekı program deforme mı oldu die fakat sonuç yine aynı acaba neden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
LimeWire 4.13.10 Beta ![]() LimeWire yapısı itibari ile bilgisayarın kaynaklarını çok kullanmayan, bilgisayarı yormayan sadece işini yapan, Kazaa gibi bilgisayarınızı bir çöplüğe çevirmeyen, gerçekten de mükemmel bir program. eDonkey, eMule, Ares, Dc++, Kazaa, iMesh ve daha ismini belki de hiç duymadığınız bir sürü dosya paylaşım programı arasında iddia ediyorum ki, MP3 konusundaki en başarılı program LimeWire. Güzel özelliklerini sıralamak gerekirse: # Gerçekten çok iyi bir hızda dosya indirimi yapıyor. # Aynı anda çoklu arama yapıyorsunuz. # Bozuk dosyaları belirleyip dosyanın tamamı gelmeden sizi uyarıyor, böylece gereksiz zaman kaybı engelleniyor. # indirdiğiniz medya ne olursa olsun, önizleme yapabiliyorsunuz. # Bilgisayarınıza zarar verecek hiçbir şey içermiyor. # Çok zor bulunabilecek şarkıları bile bulabiliyorsunuz. # Şarkı bir kişide bile olsa çok iyi bir hızda indiriyor. # Toparlamak gerekirse, eğer MP3 aramak sizin için önemliyse, denediğinizde vazgeçemeyeceğiniz bir program olacak. Az kaynakla bile 20 kbps üstünde indiriyor. Çok kaynaklı olunca varın siz düşünün! ![]() LimeWire 4.13.10 Şifre - gencerker | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: LimeWire Basic
kaç yıldan beri şu proyu arıom şimdi buldum indiriom inşallah hayal kırıklığına uğramam Arkadaşım parola gencerker yazdım yanlış dio bi bakarmısın Son Düzenleyen GreenEye; 18-07-2007 @ 10:46. Sebep: parola yanlış bi bak | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: LimeWire Basic ne dersinizah bir limewire pro'm olsun istemezmiydiniztahmin ediyorum ki hayır demezsiniz işte size limewire pro 4.13.6kısıtlama olmadan kullanabilesiniz diye indir1 indir2 not : boyutu 10 MB den büyük oldugu icin google pages e tek dosya olarak ekleyemiyorum.o yüzden 2 ye bölmek zorunda kaldım.yani iki link verdim ama tek dosya.iki parcayı ayrı ayrı indireceksiniz.dosyalar rar icerisinde birinci partı cıkar deyince zaten hepsini cıkartıyor.yani extradan yapacagınız tek iş iki ayrı dosya indirmek o kadar. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| lime wir, lime wire, limewire, limewire msxlabs, limewire pro, limewire register code, limewire registration code, limewire turkish, limewire turkısh, registration code limewire, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||