Folder Lock-Klasör Şifreleme (Resimli Anlatım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-12-2007   #1 (mesaj-linki)
crazy_gokhan
Folder Lock-Klasör Şifreleme (Resimli Anlatım)

Önce Programı Tanıtalım

Folder Lock yazılımı ile sabit sürücünüzdeki tüm klasörlere, dosyalara, resimlere, dökümanlara ve aklınıza gelebilecek her türlü dosyaya kilit koyabilirsiniz. İsterseniz yazılımın kendi oluşturduğu bir kasaya çok önemli dosyalarınızı atabilir ve insanların görmesini engelleyebilirsiniz. Yazılım şifreleme işlemini 2 saniyede yapacak kadar iddialı ve hızlı. Tek bir fare tıklaması ile şifreleme yapabilecek kadar da basit.
Dosyaları şifreleme işleminde DOS altından dahi açılmıyor, üstelik sistem kendiliğinden açılıp kapansa bile her seferinde kendiliğinden şifre koruması devreye giriyor. Hem flaş diskleri hemde disket sürücüsünü şifreleyebilme özelliği de bulunuyor. Desteklediği dosya formatları; FAT16, FAT32, NTFS, EFS.

Programın resimli anlatımı:

Karsımıza çıkan seçeneklerden lock seçeneğinin altınaki browse yi seçerek şifre koymak istediğimiz alanları seçiyoruz,,,

Burdan portable diski seçiyoruz...

Program kurulduktan sonra otamatik olarak Crogram FilesFolder Lock klasörünün içine(tabi siz değiştirmediyseniz) locker isimli bir klasör oluşturur bu klasöre şifrelemek istediğiniz şeyleri koyabilirsiniz.
Portable disk seçeneğini seçersek bize ilk kurulumdan başka partitionlara locker klasörü oluşturmamızı sağlar. Ben bir de f diskime koyacağım.

Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal boyutlarda görmek için buraya tıklayınız. 794x597 Boyut 49KB.
Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal boyutlarda görmek için buraya tıklayınız. 794x587 Boyut 70KB.
Parolayı yazıp okey dedikten sonra karşımıza locker isimli klasörün çıktığinı görüyoruz bu klasör şifre girilmediği sürece gözükmüyor doğal olarak içine koyduğunuz dosyalarda.
Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal boyutlarda görmek için buraya tıklayınız. 799x592 Boyut 63KB.
Select one penceresindeki lock folders and drivers seçeneği ise istediğimiz klasörü veya partitionu kitlememizi sağlıyor...

Close ile kapattıktan sonra lock ile kilitliyoruz.. ve F sürücüsüne erişmek istediğimizde böyle bir mesejla karşılaşıyoruz...
Resim otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal boyutlarda görmek için buraya tıklayınız. 800x596 Boyut 67KB.

Son Düzenleyen Aynacan; 29-12-2007 @ 19:01.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
folder lock resimli anlatim, klasor sifreleme resimli anlatim,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Folder Lock-Klasör Şifreleme (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 19-09-2009 11:02
Lock Folder XP v3.2 (Dosya ve Sürücü Şifreleme) ahmetseydi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 05-07-2009 16:27
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24
BCArchive Basit ve Hızlı bir Dosya/Klasör Şifreleme Aaracı ahmetc55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 24-10-2006 21:59
RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması [Resimli] ozti PC/Internet Teknik Destek 0 25-08-2006 22:41