Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm)

ıÜüEwet arkadaşLar bu benim iLk e.p im çok heyecanLı ve çok mutLuyum.Yaşamımı samsunda sürdürüorum.SorunLu bir hayatım var.Ama her zaman iii geçior.KayıtLarı Evimde yapıorum ve herşeyi bana ait sadece beatLer hariç.Daha 15 yaşındayım.Bu e.p de bana yardım eden ankebüt ve hipersentugo arkadaşLarıma teşekkürü bir borç biLirim... İyi dinLemeLer
Boyner A.k.A Tekerrür Hayat

çııÖÖçşıÜüDownLoad için tıkLayın....
RapidShare: 1-Click Webhosting
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Boyner-Kısa MetrajLı Bir FiLm e.p (fuLL aLbüm)

bide underground destek sitesi dioLar buraya... Herkezin önerdiği sitede... İndiren var yorum yapan yok... Nedense burda nası bi destek görüoruz anLamıorum. Bu benim için geçerLi deiL bu herkez için geçerLi.
Eski 03-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm)

"Way.. Eline sağlık koçum.. Super olmuş.." gibilerden yorumlar mı beklentiniz?!
Size yukarıda yazdıklarınız konusunda kim teminat vermişse çok doğru söylemiş.
Konuyu açıp kendinizi tanıttığınız ve albümünüzü eklediğiniz forumun konularına bakma zahmetinde bulundunuz mu? Çalışmalarınızı tanıtabileceğiniz bir ortamın sağlanmış olması bile bir destektir.
Site olarak tüm çalışmalara destek verilir (yasal olması kaydıyla). Ancak yorumlar, mesajınıza teşekkür edilerek yapılır. Teşekkür mesajları ise silinir.

Saygılar
Eski 04-11-2006   #4 (mesaj-linki)

benm amacım indirdikLerinde iyi kötü bir yorum yapmaLarıdır...
Eski 04-11-2006   #5 (mesaj-linki)

süpersin dostum yeni nesilere her zaman destek veririm ben başarıların devamını dilerim türkçe rap yapomaya devam et sen belki bugün hedefine ulaşmasın çünkü çok küçüksün ama ileride türkçe rap yapmaya devam edersen mutlaka iyi bir yerlere geliceğine inanıyorum ve istiyorum bende 16 yaşındayım yaşıt sayılırız bende bir ep cıkarmayı düşünüyorum
Eski 20-11-2006   #6 (mesaj-linki)
mehmetor

her türlü yoruma açıksan biraz gerçekleri sölücem aga: ii olmamış vocal sesi hiç yok tabi ne şartlarda kayıt yaptığını bilerektende konuşursak ilerde ii bişiler yaparsın inş. albümü bi yana bırakırsakta kapak ayrı bi göze batan unsur güzel olmamış...
Eski 03-12-2006   #7 (mesaj-linki)
rapci arkin

mrb bonicim ben hatice bizde senden bu albümü beklioduk bütün eski 8/A arkandayız seni destekliyoruz ve unutmadık 2. albümünü de beklioz şarkıların manyak albüm kapğı daha manyak sen başkalarını umursama gerekirse sadece bize sölersin msn imi bilion ordan görüşmeye dvm ederiz k.i.b.
Eski 15-12-2006   #8 (mesaj-linki)
rapci arkin

oooooo bonicim bekliyoduk helal olsun bn şeyma baq sni sonuna kadr destkliorm btanesn çoq yakıştı bu albüm gitti sna çoq güsell inş. dewamıda gelirr k.i.b
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
albüm, boyner, film, full, kısa, metrajlı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) Blue Blood Underground Albümler 2 20-11-2008 16:19
Boyner - Dert Katibi (Albüm) Blue Blood Underground Albümler 0 26-02-2008 14:31
Nesil - Kısa ve Öz (Full Albüm) UziKSK1912 Underground Albümler 0 13-11-2007 15:34
Plato Film okulu Kısa Devre Film Festivali 2007 (Yarışma) funda Sinema 0 25-10-2007 17:07
Cem Boyner (Cem Boyner Kimdir? - Cem Boyner Hakkında) INIFERNO Siyaset tr 0 13-11-2006 18:35