| | #1 (mesaj-linki) | |
| Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm) ıÜüEwet arkadaşLar bu benim iLk e.p im çok heyecanLı ve çok mutLuyum.Yaşamımı samsunda sürdürüorum.SorunLu bir hayatım var.Ama her zaman iii geçior.KayıtLarı Evimde yapıorum ve herşeyi bana ait sadece beatLer hariç.Daha 15 yaşındayım.Bu e.p de bana yardım eden ankebüt ve hipersentugo arkadaşLarıma teşekkürü bir borç biLirim... İyi dinLemeLer Boyner A.k.A Tekerrür Hayat ![]() çııÖÖçşıÜüDownLoad için tıkLayın.... RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyner-Kısa MetrajLı Bir FiLm e.p (fuLL aLbüm)
bide underground destek sitesi dioLar buraya... Herkezin önerdiği sitede... İndiren var yorum yapan yok... Nedense burda nası bi destek görüoruz anLamıorum. Bu benim için geçerLi deiL bu herkez için geçerLi.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm)
"Way.. Eline sağlık koçum.. Super olmuş.." gibilerden yorumlar mı beklentiniz?! Size yukarıda yazdıklarınız konusunda kim teminat vermişse çok doğru söylemiş. Konuyu açıp kendinizi tanıttığınız ve albümünüzü eklediğiniz forumun konularına bakma zahmetinde bulundunuz mu? Çalışmalarınızı tanıtabileceğiniz bir ortamın sağlanmış olması bile bir destektir. Site olarak tüm çalışmalara destek verilir (yasal olması kaydıyla). Ancak yorumlar, mesajınıza teşekkür edilerek yapılır. Teşekkür mesajları ise silinir. Saygılar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
benm amacım indirdikLerinde iyi kötü bir yorum yapmaLarıdır...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
süpersin dostum yeni nesilere her zaman destek veririm ben başarıların devamını dilerim türkçe rap yapomaya devam et sen belki bugün hedefine ulaşmasın çünkü çok küçüksün ama ileride türkçe rap yapmaya devam edersen mutlaka iyi bir yerlere geliceğine inanıyorum ve istiyorum bende 16 yaşındayım yaşıt sayılırız bende bir ep cıkarmayı düşünüyorum | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
her türlü yoruma açıksan biraz gerçekleri sölücem aga: ii olmamış vocal sesi hiç yok tabi ne şartlarda kayıt yaptığını bilerektende konuşursak ilerde ii bişiler yaparsın inş. albümü bi yana bırakırsakta kapak ayrı bi göze batan unsur güzel olmamış...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
oooooo baq sni sonuna kadr destkliorm btanesn çoq yakıştı bu albüm gitti sna çoq güsell inş. dewamıda gelirr k.i.b | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, boyner, film, full, kısa, metrajlı |
Boyner - Kısa Metrajlı Bir Film e.p (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 20-11-2008 16:19 |
| Boyner - Dert Katibi (Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 26-02-2008 14:31 |
| Nesil - Kısa ve Öz (Full Albüm) | UziKSK1912 | Underground Albümler | 0 | 13-11-2007 15:34 |
| Plato Film okulu Kısa Devre Film Festivali 2007 (Yarışma) | funda | Sinema | 0 | 25-10-2007 17:07 |
| Cem Boyner (Cem Boyner Kimdir? - Cem Boyner Hakkında) | INIFERNO | Siyaset tr | 0 | 13-11-2006 18:35 |