| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca (Full Albüm)![]() Track List: 01. Yunus Emre & Frekans - Intro [Psikopat vs. Profesyonel] 02. Yunus Emre & Frekans - Ana Kumanda 03. Yunus Emre & Frekans - Kasatura Kime Kalacak 04. Yunus Emre & Frekans - Zerafet Melodisi 05. Yunus Emre & Frekans - Kafanda Kur 06. Yunus Emre & Frekans - Nedeni Hep Zaman 07. Yunus Emre & Frekans - Yine Boş Kağıdım 08. Yunus Emre & Frekans - Hipotenüs 09. Yunus Emre & Frekans - Outro [Canı Sıkılan Adam] Bonus Track List: 01. Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca [Remix] 02. Yunus Emre & Frekans - Make Up 03. Yunus Emre & Frekans - 1400 CC 04. Yunus Emre & Frekans - Fahrenayt 05. Yunus Emre & Frekans Ft. Şeyda & Serkan - Bakamaz Oldum 06. Frekans - Kalabalık 07. Frekans - Aferin Sana [Oxxe Remix] 08. Yunus Emre Ft. Xir - Beni İyi Biliyorsun 09. Frekans Ft. Talking Gunz & Caprice Atak - Dayan Yüreğinle Full Album: Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca (Full Albüm)
kerim neden yok burda ):
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
paylaşım için teşekkürler... güzel albüm olsa gerek ankaranın 2 iyi mc si.. indirelim bakalım... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
album kapagina bak ögggg napmiş bunlar yha cok iyiler ama kapak krocan | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Harbiden kapak güzel değil.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, dil, emre, frekans, full, tabanca, tatlı, yunus |
| frekans yunus emre, tatli dil ve tabanca, yunus emre frekans, yunus emre full album, yunus emre tatli dil ve tabanca, |
Yunus Emre & Frekans - Tatlı Dil ve Tabanca (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kerim [Mic Rap] & Yunus Emre & Rahdan & Frekans - JCVD | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 10-02-2009 16:30 |
| Yunus Emre - Süper Kahraman (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 0 | 13-10-2008 20:07 |
| Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track) | MeLtisH | Haberler - Tanıtım | 1 | 13-07-2007 12:49 |
| Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam | uSer7o2 | Haberler - Tanıtım | 3 | 07-07-2007 15:28 |