| | #1 (mesaj-linki) | |
| Anatolia Records - Herşey Yolunda (Albüm) Trabzon Anatolia records bünyesinde çalışmalarını sürdüren Zifo, Nakkaf ve Allâme ortak ve solo parçalardan oluşan "Herşey Yolunda" isimli underground albüm ile karşımıza çıkıyor. 12 trackten oluşan albümün tüm kayıtları Anatolia Records'ta alınmıştır, mix işlemi ve kapak tasarımı zifo'ya aittir.keyifli dinlemeler... Anatolia Records - Herşey Yolunda Tracklist: 01. Rap Musiki 02. Majör 03. Deli Gibi Kaç 04. Mahzene Girdin 05. Herşey Yolunda 06. Muşta 07. Ara Sıra 08. Kendi 09. Anatolecter 10. Junky Katliam 11. Ben ve Kendim 12. İlizyon Recorded @ Anatolia Records Mixed by Zifo Beats: Nakkaf [3,4,5,6,9,11] Allâme [1,10] Graphic Design by Zifo Anatolia Records MySpace.com - Anatolia Records - Trabzon - Rap - www.myspace.com/anatoliarecords MySpace.com - nakkaf - - Rap - www.myspace.com/nakkaf61 MySpace.com - allame - - Rap / Hip Hop / R&B - www.myspace.com/allame61 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Anatolia Records - Herşey Yolunda [Zifo&NakkafAllame] [Albüm] sağolasın | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Anatolia Records - Herşey Yolunda (Full Albüm)![]() Trabzon, Anatolia Records çatısı altında çalışmalarını sürdüren Zifo, Nakkaf ve Allame, ortak ve solo parçalarından oluşan “Herşey Yolunda” isimli albümleri ile karşınızda. On iki parçadan oluşan albümün tüm kayıtları Anatolia Records’ta alınmış. Altyapılar Nakkaf (3,4,5,6,9,11) ve Allame (1,10), mix işlemleri Zifo imzası taşıyor. Albümün kapak tasarımı ise yine Zifo’ya ait. “Anatolia Records - Herşey Yolunda” Tracklist: 01. Allame - Rap Musikisi 02. Zifo - Major 03. Nakkaf & Zifo - Deli Gibi Kaç 04. Allame - Mahzene Girdin 05. Zifo & Allame & Nakkaf - Herşey Yolunda 06. Nakkaf & Allâme - Muşta 07. Zifo - Ara Sıra 08. Zifo & Nakkaf - Kendi 09. Allame & Nakkaf - Anatolecter 10. Allame & Nakkaf & Zifo - Junky Katliam 11. Nakkaf - Ben ve Kendim 12. Zifo - İllüzyon Albümü İndirmek için tıklayınız. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, anatolia, herşey, records, yolunda |
Anatolia Records - Herşey Yolunda (Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sansür & Gno - Dirty Anatolia (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 1 | 16-12-2008 23:55 |
| Melodiman - Herşey Yalan (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 08-08-2008 17:13 |
| Kesme Şeker - Herşey Yolunda Derken | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:52 |
| Lades - Herşey Gerçek E.P. (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 29-02-2008 00:31 |
| Ezginin Günlüğü - Herşey Yolunda | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 20:06 |