![]() |
| | Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm)#1 (mesaj-linki) |
![]() ![]() Altınparmak Entartainment sanatçılarından olan ve Rap Birliği bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul’dan Tuhan, yeni albümü “Farkı Gör” ile karşınızda. Farklı tarzıyla yakın zamanda piyasada iyi bir yer etmesi beklenen Tuhan’a, bu albümde, Tepki, Shaolin, Alkol Panzram, 212 ve Melinda eşlik ediyor. Albümün kayıtları ve mix işlemleri Tuhan’ın kendi stüdyosu olan Dirty Mic Rec. ve Batı İstanbul Deep Sound Production’da yapılmış. Albümün beatleriyse Nht aka Bitirim (of Altınparmak Ent.) (1,5,8), Dakim (of Night Walker Recordz) (3,6,9) ve Tepki’ye (2,10) ait. Ayrıca albümün dördüncü şarkısında J-Kwon’un “Tipsy” şarkısının enstrümantali kullanılmış. "Tuhan - Farkı Gör" Tracklist: 01. Intro 02. Hiphop Ruhumda 03. Farkı Gör 04. Batı Sahili 05. Elvedalarıma Veda! 06. Kimseyi Arama 07. Ben miydim 08. Kanlı Bahçe 09. Yağmur Yağdı 10. Outro Albümü İndirmek için tıklayınız. | |
|
| | Tuhan - Farkı Gör Full albüm#2 (mesaj-linki) |
|
01. Tuhan - Intro 02. Tuhan ft. Tepki - Hiphop Ruhumda 03. Tuhan - Farkı Gör 04. Tuhan ft. Shaolin - Batı Sahili 05. Tuhan - Elvedalarıma Veda! 06. Tuhan ft. 212 - Kimseyi Arama 07. Tuhan - Ben miydim 08. Tuhan ft. Alkol - Kanlı Bahçe 09. Tuhan ft. Melinda - Yağmur Yağdı 10. Tuhan – Outro 11. Tuhan - Skit ! (+18) RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | Cvp: Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm)#3 (mesaj-linki) |
|
mthş bi aLbüm yaa bn daha önce indrmştm dinLyceiniz en ii under parçaLar denein bcne | |
|
| | Cvp: Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm)#4 (mesaj-linki) |
|
süper bi albüm | |
|
| | Cvp: Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm)#5 (mesaj-linki) |
|
Albüm çok güzel olmakla beraber şu an bu mc nin ne kadar iyi yerlere geldiğini görebiliyoruz.Tuhan şu an Olymposta.Başarılar.. | |
|
| | Cvp: Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm)#6 (mesaj-linki) |
|
evet olimposta ama canka ayrıldı (
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok | farki gor, tuhan, tuhan farki gor, |
Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tuhan - Farkı Gör (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 1 | 06-12-2010 20:44 |
| Tuhan & Shaolin & Suicide - Booyaka (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 3 | 04-10-2009 13:58 |
| Düşsel Sentez - Full As (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 04-06-2008 21:21 |
| İnfaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 07-04-2008 19:20 |
| No.1 - Full Time Tragedy (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 16-10-2007 21:50 |