Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-05-2008   #1 (mesaj-linki)
Siper Midas & Rapsheet - Zaman Doldu (Track)

D-Mode Crewden Siper Midas ve Rapsheet in son hızla devam ettıgı calısmalarında kaydettigi yeni parcası Zaman Doldu. Kayıtları B-town Records ta alınan parcanın mix işlemleri Rofil e aittir . Keyifli dinlemeler ... iletişim : MySpace.com - Siper Midas - İstanbul - Rap / Hip Hop / Freestyle - www.myspace.com/s

zSHARE - midas ft rapsheet - zaman doldu.mp3

Siper Midas ft Rapsheet - Zaman Doldu.mp3
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-05-2008   #2 (mesaj-linki)
GangstaRaperZ - avatarı
Cvp: Siper Midas & Rapsheet - Zaman Doldu (Track)

saol.. güzl parça
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
siper midas, zaman doldu, zamanın doldu, zamanın doldu sarkı sözleri, zamanın doldu sozlerı, zamanın doldu söz, zamanın doldu sözleri, zamanın doldu şarkı sözleri,
Siper Midas & Rapsheet - Zaman Doldu (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Siper Midas - Tek Kişilik Salsa (Track) SiSMiCH Haberler - Tanıtım 0 19-08-2008 00:04
Siper Midas & Egoest - Geride Kalan Kefen (Track) SiSMiCH Haberler - Tanıtım 0 19-07-2008 06:12
Yonca Evcimik - Oldu Gözlerim Doldu nünü Türkçe Şarkı Sözleri 0 20-06-2008 16:01
Siper Midas & Rapsheet - Sesi Kessin ( Track ) SiSMiCH Haberler - Tanıtım 1 03-05-2008 00:29
Kral Midas (Kral Midas Kimdir? - Kral Midas Hakkında) Blue Blood Siyaset ww 0 17-01-2008 19:08