| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tepki - Herşeye Rağmen
MSXLabs yöneticilerinden albümü siteye eklemelerini rica edeceğim. Herkeze iyi dinlemeler. Son Düzenleyen BrookLyn; 27-12-2008 @ 03:21. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tepki - Herşeye RağmenTepki diyorki; Öncelikle dinleyen dinlemeyen, seven sevmeyen herkeze saygılar. Çıkardığım bu Underground albümün benim müzik kariyerimde çok farklı bir yeri var; çünkü bu albümü 4 Aralık 2006 Akşamı kaybettiğim babama adıyorum. Hayatımdaki bir takım problemler yüzünden sizinle uzun bir süre birşey paylaşamayacağımdan korkup bu planlanmamış albümü sunmak istedim. Belkide uzun bir süre zarfında benden dinleyebileceğiniz son parçalardır. Bu underground'a veda değil sadece gerekli şartları yakalayana kadar verilmiş bir moladır. Herkeze sonsuz saygı ve sevgiler. --- Albümü iki türlü beğenilerinize sunuyoruz. Düşük kalite olan standart mp3 kalitesindedir. Yüksek kalite olan ise müizk kalitesine önem veren en ince sesleri bile duymak isteyenler içindir. Düşük Kalite (45,4 MB) Yüksek Kalite (81,1 MB) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tepki - Herşeye Rağmen
ben indirdim ve upload ettim siteye ekledim. moderatörün birisi silmiş sitede mevcut diye. bende biliyordum sitede olduğunu ama arkadaş indirip siteye eklerseniz iyi olur diyince bende ekledim. neyse önemli deil.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
teşekkürler..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
slm tepki sana ulaşmaya çalışıyorum birkaç haftadır hatırlamışsındır umarım biara görüşelim olumlu yada olumsuz bi cvp verirsen sevinirim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
TePki.. ßen qôkCé..KıßRıSTaN ... uLasıRSan seViniRim ..!!MSN adresi vermek yasaktır... Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 20-09-2008 @ 07:56. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
MySpace Adresi: MySpace.com - Tepki - TR - Rap / Hip Hop / Big Beat - www.myspace.com/tepkii Buradan ulaşabilirsin... | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| herşeye, tepki |
Tepki - Herşeye Rağmen Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Grup Gündoğarken - Herşeye Rağmen | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:11 |
| Grup Hepsi - Her Şeye Rağmen | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 22:28 |
| Seden Gürel - Aşk Herşeye Değer | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:43 |
| Nev - Her şeye Rağmen | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:19 |
| Farkinsan - Herşeye Pause (Full Albüm) | MeLtisH | Underground Albümler | 1 | 06-06-2007 11:49 |