Ceberut - Düş Mezarlığı (Albüm) + 2 Klip Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-01-2009   #1 (mesaj-linki)
NympH - avatarı
Ceberut - Düş Mezarlığı (Albüm) + 2 Klip

Kırklareli' den Ceberut '' Düş Mezarlığı '' adlı albümü ile 2008 yılı içerisindeki 2. albümünü de tamamlamış oldu. Albümden '' Eskimiş Suratlar '' ve '' Düş Mezarlığı '' adlı parçalara klip çeken Ceberut' un yine bu albümünde Colony Ekibinden Ahval, Demar, Adreng ve Islahat' la da featler bulunmaktadır. Kayıtları Colony Records' ta alınan albümün bütün prodüksiyon işlemleri Ceberut' un kendisine ait. Album kapak tasarımını ise Colony Ekibinden Adreng yapmış. '' Eskimiş Suratlar '' klibinde işlenen hikaye şu sıralar çekimlerine başlanan yeni klip çalışmasında da devam edeceği haberini veren Ceberut' un bu 13 parçadan oluşan albümünü siz üyelerimize sunuyoruz.

'' Ceberut - Düş Mezarlığı '' Tracklist:

01.Benim Resmim (Intro)
02.Kendimle Başbaşa
03.Düş Mezarlığı
04.Yoruldum Artık (feat Ahval)
05.Krizler Yakalar
06.Eskimiş Suratlar (feat Demar)
07.Hepsi Yalanmış (skit)
08.Yalnızdın (feat Adreng)
09.Gözyaşı Yaraları
10.Karmaşık Dünya (feat Islahat)
11.Dipte Bi Kaç Satır
12.Diyarında Solsun Ömrüm (feat Ahval)
13.Arka Kapı (Outro)

Ceberut Myspace:

MySpace.com - Ceberut - Düş Mezarlığı ÇIKTI! - 39 Hattı, TR - Hip Hop / Rap /

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 09-01-2009 @ 05:08.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
albüm, ceberut, dış, klip, mezarlığı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ceberut - Düş Mezarlığı (Albüm) + 2 Klip Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ceberut - Düş Mezarlığı (2008 Full Album) dark2 Underground Albümler 3 29-12-2008 20:34
Elnino - Sen de Yolcusun (Albüm + Klip) CrasHofCinneT Underground Albümler 0 22-12-2008 20:52
Dehset Crew (Full Albüm + Klip) Blue Blood Haberler - Tanıtım 6 29-08-2007 15:51
Serin - Masun Kul (Albüm & Klip) CrasHofCinneT Underground Albümler 8 12-03-2007 14:07