Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-05-2007   #1 (mesaj-linki)
emremacit

Atmaca - Yıldız Kaydı ve Yok Oldu (Albüm)

Tanıtım

Ben Milenyum Öfke’den Atmaca buda benim ilk albümüm. Elimdeki imkânlarla (bozuk bir mikrofon ve başkasının bilgisayarı) bu albümü hazırladım. Albümdeki ‘Hounted House’ şarkısı tamamen demodur. Ayrıca albüme adını veren şarkı ‘Yıldız Kaydı ve Yok Oldu’ isimli şarkıyı albüme koyamadım bunun sebebi ise son anda mikrofonumun bozulması. Umarım güzel olmuştur.
(şarkılarda pek lirik yok. Çoğunluk sallama )

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ...

DOWNLAND LİNKİ :
Dosya.cc - Paylaşım Sistemi - Free File Hosting -Best Web Hosting
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-05-2007   #2 (mesaj-linki)
umitbaydili
Cvp: Atmaca - Yıldız Kaydı ve Yok Oldu (Albüm)

eline sağlık
Eski 09-06-2007   #3 (mesaj-linki)
emremacit

SAOL BİLADR... DAHA ÇOK TOYUM VE BU ALBÜMÜ 5 MİLYONLUK Bİ MİKROFONLA YAPTIM ...
Eski 09-09-2007   #4 (mesaj-linki)

link bozuk....
yenileme imkanınız var mı acaba?
Eski 20-09-2007   #5 (mesaj-linki)

link bozuk arkadaş...bi zahmet yenilesen link i
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
yıldız atmaca,
Atmaca - Yıldız Kaydı ve Yok Oldu (Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Beat'ların Üstüne Ses Kaydı Yapma forzAslan Arşive Kaldırılan Konular 1 08-10-2008 23:51
Karambol - Yer Altında Yıldız Olmaz (Full Albüm) NympH Underground Albümler 0 07-09-2008 22:06
İbrahim Tatlıses - Bir Yıldız Kaydı Gökten angel_fairy Türkçe Şarkı Sözleri 0 10-06-2008 21:39
SPAM Engellemede Ters DNS (Reverse DNS) Kaydı Çalışma Yöntemi vain Internet/Bilgisayar Dünyası 0 02-03-2007 22:43
Muz Atmaca NoRanynn Flash Oyunlar 0 08-03-2006 00:28
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11461997 saniyede (59.19% PHP - 40.81% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz