Doğu Bosphorus Ayrı Konumdayız Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 4 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
NympH - avatarı
Doğu Bosphorus Ayrı Konumdayız

Selamlar Doğu Bosphorus'tan. Albüm acıklaması gıbı bıseylerden bahsetmek amacımız : ) uzerınde calıstıgımız ayrı konumdayız adlı e.p albümü nıhayet cıkarmıs bulunmaktayız. Albüme gelince albüm şuanlık şu son zamanlarda çok kısıtlı ımkanlarda yaplımıstır. Düşündüğümüz sizlere tekrardan bir ruh hastası albumunde oldugu gıbı 25 track yapabılmektı ama zamanımızın kısıtlı olması miza arkadaşımızın askerde olması ve shıva arkadasımızın studyosunun elden gıtmesı nedenıyle albumu sızlere kısıtlı sunmaya karar verdık çünkü saolsun dinleyicilerimiz daha fazla dayanamıyorlardı. Hergun bu soruları almaktan bende bıkmıstım acıkcası (album nezeman cıkıyor)sizlere azda olsa bişeyler sunabıldıysek müzik zevkınıze bıseyler katabıldıysek bu bizim için sevındırıcı.ama artık zamanla herşeyin düzeleceğinden kısıtlı zamanın gerıde kalacagını düşünerek yeni albüm çalışmalarına ara vermeden başlayacağız. 8.Albümüde inşallah hayırlısıyla müzik marketlerinde raflarda görebilceksiniz. Bandorllü albüm için vaktının geldıgını dusunuyoruz ve bunun için ilk adımıda atacağız inşallah.şimdilik bukadarda olsa bizi dinlemeye devam edin.8.albümde görüşmek üzere. Hasta ruhlu adamlardan selamlar tekrardan.yolunuz ve yolumuz acık olsun bizler ayrı konumdayız.... Selametle

DOĞU BOSPHORUS

7. Albüm Ayrı Konumdayız E.P 2009
01. Doğu Bosphorus - İntro ( Karamsarlık Anıtı )
02. Doğu Bosphorus - Çarem Yok
03. Dogu Bosphorus - Yolun Acik Olsun
04. Doğu Bosphorus - Ayrı Konumdayız
05. Doğu Bosphorus - Yaşama Mahkum
06. Doğu Bosphorus - Yarını Buldum
07. Doğu Bosphorus - Outro

BEATLER
01. ProF DB
02. ProF DB
03. By Özlü
04. ProF DB
05. Fırtına jr.
06. Ronin siyal
07. ProF DB

Mix Mastering: ProF DB

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ayrı, bosphorus, doğu, konumdayız
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Doğu Bosphorus Ayrı Konumdayız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Doğu Bosphorus - Ruh Hastası (Full Albüm) charlatan Underground Albümler 3 05-10-2009 15:16
Doğu Bosphorus - Ruh Hastası L.P Ghostlover Haberler - Tanıtım 1 04-02-2009 21:23
Doğu Bosphorus - Aklı Müzik Dengesi CrasHofCinneT Underground Albümler 0 09-12-2008 04:03
Doğu Bosphorus - Ölüm Almasın BrookLyn Lirikler - Şarkı Sözleri 0 25-11-2008 01:37
Doğu Bosphorus - Dissimist (Diss Track) mertcann Haberler - Tanıtım 0 09-08-2008 17:36