Wednes - Yaşamın Sonu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 4 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
NympH - avatarı
Wednes - Yaşamın Sonu

Merhaba! Rap aleminin dinleyicileri, iki ayımızı verdiğimiz Yaşamın Sonu albümünü kulaklarınıza download ediyoruz...Bana beat olsun feat olsun yardım eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Başından sonuna kadar beni destekleyen beatlarda yardımcı olan Engin Arın'a, Alev Altı albümünün sahibi prodüksiyonluğunu üstlendiğim Serkan Korku dostuma , canı gönülden arkadaşım Showy'e (aytaç), back vokalimde yardımcı olan Kafsal Kaleva ve Grafik Tasarımını üstlenen Xylo Art (murat) arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşamın sonu hazırmısın arafa...

Wednes - Yaşamın Sonu Şarkı Listesi:
01 - Wednes - İntro
02 - Wednes - Kas Kendini
03 - Wednes ft Serkan Korku- Düşünme Sabret
04 - Wednes - (Skit) Arafa Hoşgeldin Yaşamın Sonu
05 - Wednes ft Showy - Yaşamın Sonu
06 - Wednes ft Showy & Kafsal Kaleva - Notalarda Kaybolduk
07 - Wednes ft Serkan Korku - Müziğimi Hazmet
08 - Wednes - Sıra Sıra Gömdüm
09 - Wednes ft Kafsal Kaleva - Sınavı Geçenler
10 - Wednes - Outro

Myspace: WeDneS on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads
Wednes SesVer Production
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
sonu, wednes, yaşamın
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Wednes - Yaşamın Sonu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sabrın sonu Selamet CrasHofCinneT Kahve Molası 33 12-07-2009 16:55
Modern Türkiye'nin kuruluş sürecinde toplumsal yaşamın yeniden düzenlenmesi nasıldır? yılmaz mutlu Soru-Cevap 4 25-02-2009 01:26
Hareketsiz yaşamın sakıncaları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 04-01-2009 22:23
Elvis'in İyi ve Kötü Sonu B.L.A.C.K Komik Flash'lar/Video'lar 0 07-12-2008 20:18
Sonu Nigam (Sonu Nigam Kimdir? - Sonu Nigam Hakkında) KisukE UraharA Müzik ww 2 11-07-2008 10:16