Wote Razza - Topladık Ekibi Vol. 1 (Mixtape) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #1 (mesaj-linki)
Wote Razza - Topladık Ekibi Vol. 1 (Mixtape)

WOTE RAZZA
Topladık Ekibi
(MİXTAPE)

Manisa Underground’ın genç isimlerinden Wote Razza’nın yaklaşık 7 ayı aşkın bir süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen Topladık mixtape albümü çıktı…
Biraz açıklama yapacak olursak. Albüm çok farklı nitelik, sound ve cover bakımından fark taşıyor. İntro ve Outro olmak üzere albümde toplam 15 parça var
Albümde Wote Razza’ya sert ses ve vokaliyle Manisa dan Da Killaz aynı zamanda Aksaray’ın kendini tanıtmış ve kanıtlamış isimlerinden Alemefraz (KPK’AZ) İstanbul dan sağlam vokalleriyle Anchues Freud,Halef ve buğulu sesiyle nakarat vokalleriyle renk katan Beratı görüyoruz…
Yine Kayseri den melankolik bir altyapıya eşlik eden Kabus ve Bulgaristan dan Bulgarca sözleriyle albüme destekte bulunan Devrim Erim’i görüyoruz…
Albümün kayıtları 45 Kalibre Recordz, Mad Dogg Recordz, Alemefraz Records, Facia Records, Konsantre Records, Berat Music ve SND Records da alınmıştır…
Mix işlemleri ise Wote Razza, Da Killaz, Anchues Freud, Halef, Berat, Kabus, Devrim Erim, Vaktikatre, Alemefraz tarafından yapılmıştır… Kapak tasarımları ise Wote Razza ve Ateş Suhan’a aittir… Ve işte tracklist

Topladık Ekibi (Volume 1)
[Mixtape]
TRACKLİST
01. Nefretimi Çığlıklarına Kilitledim (İntro)
02. 89 BPM Otopside Bekler
03. Krallar & Oyunlar feat. (Da Killaz)
04. Taciz Ateşi feat. (Anchues Freud)
05. Topladık Ekibi feat. (Alemefraz & Da Killaz)
06. Hoşçakal Meleğim
07. Boom Life Style!
08. Сянката на куршумуте feat. (Devrim Erim)
09. B.A.R.O.N
10. Son Dakikalar feat. (Kabus)
11. Kritik (War Pig)
12. Akan Gözyaşlarında ***** feat. (Berat)
13. Tehditlerin Pususu
14. Pislik! feat. (Halef)
15. Karanlıklar Krallığı (Outro)

Alternatif Link 1 ;
http://rapidshare.com/files/292421627/Wote_Razza_-_Topladae_k_Ekibi__Volume_1___Mixtape_.rar.html

Alternatif Link 2 ;
http://www.zshare.net/download/6689059756ce5240/

www.myspace.com/woteofke45
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
ekibi, mixtape, razza, topladık, vol, wote
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Wote Razza - Topladık Ekibi Vol. 1 (Mixtape) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Wote Razza – Gölge Oyunu (Mixtape) SM09 Haberler - Tanıtım 0 11-08-2009 15:41
Wote Razza – Sessiz Gerilim SM09 Haberler - Tanıtım 0 09-07-2009 19:07
Wote Razza - Cinayetin Olacak (Full Albüm) SM09 Underground Albümler 0 30-03-2009 16:43
Wote Razza - Gözlerimde Sessizlik SM09 Haberler - Tanıtım 0 01-03-2009 16:03
Wote Razza - Kara 8 Biznezz (Mixtape Single) SM09 Haberler - Tanıtım 0 31-01-2009 17:20