| | #1 (mesaj-linki) | |
| Wote Razza - Topladık Ekibi Vol. 1 (Mixtape)WOTE RAZZA Topladık Ekibi (MİXTAPE) Manisa Underground’ın genç isimlerinden Wote Razza’nın yaklaşık 7 ayı aşkın bir süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen Topladık mixtape albümü çıktı… Biraz açıklama yapacak olursak. Albüm çok farklı nitelik, sound ve cover bakımından fark taşıyor. İntro ve Outro olmak üzere albümde toplam 15 parça var Albümde Wote Razza’ya sert ses ve vokaliyle Manisa dan Da Killaz aynı zamanda Aksaray’ın kendini tanıtmış ve kanıtlamış isimlerinden Alemefraz (KPK’AZ) İstanbul dan sağlam vokalleriyle Anchues Freud,Halef ve buğulu sesiyle nakarat vokalleriyle renk katan Beratı görüyoruz… Yine Kayseri den melankolik bir altyapıya eşlik eden Kabus ve Bulgaristan dan Bulgarca sözleriyle albüme destekte bulunan Devrim Erim’i görüyoruz… Albümün kayıtları 45 Kalibre Recordz, Mad Dogg Recordz, Alemefraz Records, Facia Records, Konsantre Records, Berat Music ve SND Records da alınmıştır… Mix işlemleri ise Wote Razza, Da Killaz, Anchues Freud, Halef, Berat, Kabus, Devrim Erim, Vaktikatre, Alemefraz tarafından yapılmıştır… Kapak tasarımları ise Wote Razza ve Ateş Suhan’a aittir… Ve işte tracklist Topladık Ekibi (Volume 1) [Mixtape] 01. Nefretimi Çığlıklarına Kilitledim (İntro) 02. 89 BPM Otopside Bekler 03. Krallar & Oyunlar feat. (Da Killaz) 04. Taciz Ateşi feat. (Anchues Freud) 05. Topladık Ekibi feat. (Alemefraz & Da Killaz) 06. Hoşçakal Meleğim 07. Boom Life Style! 08. Сянката на куршумуте feat. (Devrim Erim) 09. B.A.R.O.N 10. Son Dakikalar feat. (Kabus) 11. Kritik (War Pig) 12. Akan Gözyaşlarında ***** feat. (Berat) 13. Tehditlerin Pususu 14. Pislik! feat. (Halef) 15. Karanlıklar Krallığı (Outro) Alternatif Link 1 ; http://rapidshare.com/files/292421627/Wote_Razza_-_Topladae_k_Ekibi__Volume_1___Mixtape_.rar.html Alternatif Link 2 ; http://www.zshare.net/download/6689059756ce5240/ www.myspace.com/woteofke45 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ekibi, mixtape, razza, topladık, vol, wote |
Wote Razza - Topladık Ekibi Vol. 1 (Mixtape) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Wote Razza – Gölge Oyunu (Mixtape) | SM09 | Haberler - Tanıtım | 0 | 11-08-2009 15:41 |
| Wote Razza – Sessiz Gerilim | SM09 | Haberler - Tanıtım | 0 | 09-07-2009 19:07 |
| Wote Razza - Cinayetin Olacak (Full Albüm) | SM09 | Underground Albümler | 0 | 30-03-2009 16:43 |
| Wote Razza - Gözlerimde Sessizlik | SM09 | Haberler - Tanıtım | 0 | 01-03-2009 16:03 |
| Wote Razza - Kara 8 Biznezz (Mixtape Single) | SM09 | Haberler - Tanıtım | 0 | 31-01-2009 17:20 |