| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm bir süredir pek zamanım olmadığı için gelip inceleme fırsatım olmuyordu bu sanatçı kim tanımıyorum ama rap söylediğini tahmin ettiğimden dolayı indirme gereksinimi duydum bu tür albümleri bulmak için tek yok burası olduğunuda biliyorum paylşım konusunda sanırım biraz gerilerde kaldık ama inşallah zaman buldukça bende birşeyler paylaşmak isterim SAYGILARIMLA |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Gerçekten güzel 1 çalışma olmuş. Başarılarınız daim olur inşallah.Ulaşabileceğiniz en üst noktaya istediğiniz şekilde yükselmeniz dileğiyle.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm pit10'la düet güsel olmuşşş diğrelerinide dinliyorummm başarılarının dewamı temennisiyle ... Son Düzenleyen Misafir; 30-12-2005 @ 01:30. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm ya ben bu çalışmaya "teşekkür" mahiyetinde yazacak söz bulamadım.ellerinize emeklerinize sağlık.daha önce 1-2 çalışmasını dinlediğim albümün tamamını dinledim...ellerinize emeklerinize sağlık...sizlerle gurur duymamak mümkün değil.hele o "çırpınızdı karadeniz" yok mu !!!! | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Öncelikle böyle muhteşem bir tarzı ve sesi bizimle paylaştığı için, MsXlabs'a teşekkür ederim. Nedendir bilinmez.. Her şarkıda kendimi buldum Mükemmel bir albüm çıkartmışsın ortaya tebrikler AKO.. Her daim var olman dileğiyle. | |
|
![]() |
AKO - Venüs Zevkleri Full Album Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AKO - Deja vu Full Album | NeutralizeR | Underground Albümler | 28 | 1 Hafta Önce 01:10 |
| LT - Boş Zamanlarım (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 17-03-2008 22:28 |
| Sırat - Matem (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 17-08-2007 23:40 |
| Yas - Anayasa Yas (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 3 | 17-08-2007 02:36 |
| SiRmC - 6 Patlar (Full Album) | NoRanynn | Underground Albümler | 0 | 26-07-2007 13:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||