| | #31 (mesaj-linki) |
| | Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm çok sağlam bi albüm olmuş özellikle gözyaşlarım anlatır ve çal bu bella şarkıları favorim bir çok kişi sizden ilham alıor...Yeni şarkıları takip ediyorum ve yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum ..Elinize sağlıkRAPE DESTEK.. |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm
Osmanlının son RAP'cisi yürü beeee kim tutar seni | |
|
| | #33 (mesaj-linki) |
gercekten müthi$Ler.. payLa$im iCin te$ekür ediyorum... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
albümü daha dinlemdedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla iyi bir albüm.emeyine sağlık
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Album
ako tanyodum ankarada oldugum için şu zamanda gerçek olarak undergrand rap yapan bi adamvarsa adı ako dur yav*** için yazmıyorum ako bırakma benı gerçekte benı anlatan ve hzunletıren şarkıdır şu dunyada annem olmasa ben n halt yapcıgamı gerçekten bılemem undergrandan overgranda geçmemekdıleği ıle yoksa sende kaldırımda çakılna bırtaş gıbı yuvarlanıp gıdersın yıne ınsanlar uzulur
Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-06-2006 @ 23:25. Sebep: Uygunsuz kelime | |
|
![]() |
AKO - Venüs Zevkleri Full Album Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AKO - Deja vu Full Album | NeutralizeR | Underground Albümler | 28 | 1 Hafta Önce 01:10 |
| LT - Boş Zamanlarım (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 17-03-2008 22:28 |
| Sırat - Matem (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 17-08-2007 23:40 |
| Yas - Anayasa Yas (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 3 | 17-08-2007 02:36 |
| SiRmC - 6 Patlar (Full Album) | NoRanynn | Underground Albümler | 0 | 26-07-2007 13:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||