| | #1 (mesaj-linki) | |
| AKO - Venüs Zevkleri Full Album3406 Project albümünden tanıdığımız Ako, Olympos Recordz'dan ayrıldıktan sonra, Ankara'da solo albüm çalışmalarına başladı... Prodüktörüğünü Kerim [Mic Rap]; beat'lerini Frekans ve Canka'nın üstlendiği albüm nihayet bitti. Venüs Zevkleri adını taşıyan albümde Ako'nun Ankara'ya döndüğünden beri birlikte çalıştığı Frekans, Kerim [Micrap] ve Yunus Emre'nin yanı sıra İstanbul'dan Pit10, Düşsel Sentez, Sanık, Özgür B., Almanya'dan Canka, Fransa'dan C-IT, İzmir'den Sir MC ve Rapizm Çağla feat'leriyle eşlik ediyorlar. Albüm 1 skit, intro ve outro dahil 18 parçadan oluşuyor beat'lerin çoğu Frekans'a ait. Canka'nın da 3 beat'i var C-IT ile yapılan Paket Paket parçasının beat'ini Fransa'dan Kinishao yaptı. Beat'lerin genelde kendisine ait olmasını isteyen Ako, çok istediği 2 tane kendisine ait olmayan beat kullandı. Kayıtları kendisine ait Technodrome Recordz'da giren Ako'ya yakında açılacak www.tdrecordz.com adresinden ulaşabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen NeutralizeR; 02-04-2006 @ 19:29. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Allah patilerine dert vermesin.. patilerine sağlık.. maiauuvvv | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm yaklaşık 6 yıldır rap le ilgileniyorum bunun 5 yılı türkçe rap le dolu geçti....ako yu ilk defa duydum vede indirdim gerçekten beğendm...hiçte fena değil Dewamını bekliorm | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm
Arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler... gerçekten çok emek harcadığım bir albüm oldu ve benim dışımda bir çok insanın da emeği var bu albümde... Undergroundu takip edenleriniz daha önceki çalışmalarımı biliyordur zaten... siz bu mesajı okurken ben üretmeye devam ediyor olacağım bundan sonraki çalışmalarımla da burdan karşınızda olacağım... iyi geceler iyi eğlenceler Ako aka Arakna Technodrome Recordz www.tdrecordz.com | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
ako eğer bu forumu okursan ki oku da işe yarasın sen dj madalyon musun radyorap ten dıyım ve albumun gercekten guzel olmusss cevabedersen şenlencek evlerimiz Son Düzenleyen NeutralizeR; 29-12-2005 @ 07:08. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm bir süredir pek zamanım olmadığı için gelip inceleme fırsatım olmuyordu bu sanatçı kim tanımıyorum ama rap söylediğini tahmin ettiğimden dolayı indirme gereksinimi duydum bu tür albümleri bulmak için tek yok burası olduğunuda biliyorum paylşım konusunda sanırım biraz gerilerde kaldık ama inşallah zaman buldukça bende birşeyler paylaşmak isterim SAYGILARIMLA | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Gerçekten güzel 1 çalışma olmuş. Başarılarınız daim olur inşallah.Ulaşabileceğiniz en üst noktaya istediğiniz şekilde yükselmeniz dileğiyle.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm pit10'la düet güsel olmuşşş diğrelerinide dinliyorummm başarılarının dewamı temennisiyle ... Son Düzenleyen Blue Blood; 30-12-2005 @ 01:30. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm ya ben bu çalışmaya "teşekkür" mahiyetinde yazacak söz bulamadım.ellerinize emeklerinize sağlık.daha önce 1-2 çalışmasını dinlediğim albümün tamamını dinledim...ellerinize emeklerinize sağlık...sizlerle gurur duymamak mümkün değil.hele o "çırpınızdı karadeniz" yok mu !!!! | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AKO - Venüs Zevkleri Full Albüm Öncelikle böyle muhteşem bir tarzı ve sesi bizimle paylaştığı için, MsXlabs'a teşekkür ederim. Nedendir bilinmez.. Her şarkıda kendimi buldum Mükemmel bir albüm çıkartmışsın ortaya tebrikler AKO.. Her daim var olman dileğiyle. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ako, album, full, venüs, zevkleri |
| ako full album, |
AKO - Venüs Zevkleri Full Album Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| LT - Boş Zamanlarım (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 14-06-2009 14:15 |
| AKO - Deja vu Full Album | NeutralizeR | Underground Albümler | 28 | 06-11-2008 01:10 |
| Sırat - Matem (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 17-08-2007 23:40 |
| Yas - Anayasa Yas (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 14-08-2007 23:01 |
| SiRmC - 6 Patlar (Full Album) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 26-07-2007 13:18 |