| | #1 (mesaj-linki) | |
| Doğu Bosphorus - Üsküdarın Sultanları (Full Albüm)
ISTANBUL UNDERGROUND' UN ÖNDE GELEN GRUPLARINDAN DOGU BOSPHORUS'UN "ÜSKÜDARIN SULTANLARI" ADLI 3.EP SI TAMAMLANMISTIR...ALBUMUN TUM KAYITLARI SOUND CLINIC ROCORDZ TA YAPILMISTIR...ALBUME SESSİZ APO,MOSHE,ŞİZFO TEJAY VE ROTTERDAMDAN SHİVA VE SUSKUN FTLERIYLE ESLIK EDEN ISIMLER...ALBUMUN ALT YAPILARININ BUYUK BOLUMU GRUB ELEMANLARINDAN MİZA VE PROFA AITTIR. KEYIFLI DINLEMELER Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 28-03-2009 @ 13:41. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Dogu Bosphorus - Üsküdarin Sultanlari (Full Albüm)
partylerde gormustum harbı saglam yapıyolar ındırdım albumu hayırlı olsun peacee
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Doğu Bosphorus - Üsküdarın Sultanları (Full Albüm) sen vardın benım favori parcam saol ellerıne saglık | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Doğu Bosphorus - Üsküdarın Sultanları (Full Albüm)
album oldukca saglam tam anlamıyla dogu yakası tarzı ıste | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
emeğinize sağlık
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
hayallerimi caldın da benım favorım meleklerde aglarda cok saglam album genelı saglam ellerınze agzınıza saglık
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ISTANBULA USKUDARA YAKISAN BI ALBUM DOGU YAKASI TARZI EAST COAST | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
meleklerde aglar underground olarak dınledıgım en gusel melankolılerden bırısı ask ve melankolı karısık super olmus valla | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
cezanın tayfası bosphorus ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bende şimdi indiriyorum bakalım nasılmış albüm üsküdarın bendeki yeri ayrıdırda buna aykırı olmaz umarım ) emeğine sağlık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| dogu bosphorus, dogu bosphorus album, dogu bosphorus albumleri, dogu bosphorus full album, dogu bosphorus uskudarin sultanlari, |
Doğu Bosphorus - Üsküdarın Sultanları (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Doğu Bosphorus - Ruh Hastası (Full Albüm) | charlatan | Underground Albümler | 3 | 05-10-2009 15:16 |
| Doğu Bosphorus - Ruh Hastası L.P | Ghostlover | Haberler - Tanıtım | 1 | 04-02-2009 21:23 |
| Padişah Hanımları; Sultanlar | kompetankedi | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 09-08-2008 22:46 |
| Doğu Bosphorus - Dissimist (Diss Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 0 | 09-08-2008 17:36 |
| Can Atilla - Sultanlar Aşkına | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 00:07 |