| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı Kendimi Durduramaz Oldum, Artık Kişiler İçin Albüm Yüklemeye Başladım ve Yine Bir Paylaşımı Sizlere Getirdim MsxLabs Bitmek Tükenmek Bilmeyen Paylaşımları Kıyaslanmayan Kalitesi ve Ekibi İle Sizler İçin Her Bölüm, Katagoriye Uygun Paylaşım Sunmaya Devam Ediyor. Türkçe Rap Bölümümüzede Albüm Üstüne Albüm Koymaktan Gurur Duyduğumu Belirterek 19 Şarkılık Kendi Seçmelerimi Sizinle Paylaşıyorum ve Underground Dünyasını Genişletmeye Yaymaya Devam Ediyorum... ![]() Track List; Dj Murad - Vampire Style Dr Jess Feat Şener E - Tabela Düşsel Sentez - Yalnızlık Oyunu [ft.Ozbi] Göçmen - Hiphop İmparatorluğu İstila - Rapimin Dili Karargah - Dert Daglari Kozmos Parodi feat. Mirza - Arkadan Dolan! Kurşun feat A.P.O - Kral Benim Mechul Saniklar - Defolu Sevgiler Mechul Saniklar - Tek Tanik Mechul Sanik Murad - Dream Family RapLeeKhanm - AnLattım Aşkımı Sahtiyan - Kartlar Karışsın Salt Empoze - Yalnız Kalacaksın Salt Empoze - Yol Bulamadım Sener E - Havale Ediyorum SirMC feat EfeFlow - Sizin için Yener feat Dj Cagdas & Volkan - Kim Karşı Gelecek > > CrasHofCinneT < < ![]() > > Albümü İndir < < Son Düzenleyen BrookLyn; 27-12-2008 @ 02:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap Albümü, 20 Adet Seçme Şarkı!!!
paylasşım ıcın saollll
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
çok saol kanki..!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
hmm indiriyorum bakalım nasıl parçalar seçmişsin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
thangss....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
paylaşım için teşekkürler....
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
hayır kaybolmus cıldırcam | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
link sorunu nedenıyle konu kapatılmıstır
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
Bağlantı adresi yenilenmiştir indirilmek için yerini almıştır keyifli dinlemeler...
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı
saol çok gzl miş
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Türkçe Rap Albümü, 19 Adet Seçme Şarkı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 45 Adet Türkçe RAP Albümü | eastcoaster | Underground Albümler | 5 | 09-04-2009 11:12 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 07-10-2008 18:31 |
| Türkçe Şarkı Sözleri Forumuna Açılacak Konular Hakkında | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:04 |
| Bir Şarkı Çal Bana - Türkçe Şarkı Sözleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1428 | 22-02-2008 15:50 |
| Âdet - Âdet Nedir - Âdet Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 24-01-2008 20:12 |