Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-06-2007   #1 (mesaj-linki)
Venture

aLeSta - Durgun Günler (Albüm)

aLeSta - Durgun Günler : İnzibat-ı İstihbarat'dan aLeSta'nın albümündeki düetler bana(Venture) ve Ironic'e aiT...Albüm aLeSta'nın Kendi Home Editionunda yapıldı...Keyifli dinlemeler...

Arkadaşlar Yukarıda Link vermeyi unutmuşum Herkezden özür diliyorum

http://www.sendspace.com/file/xpw00t Tekrardan Keyifli dinlemeler...

Son Düzenleyen Venture; 07-06-2007 @ 19:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-06-2007   #2 (mesaj-linki)
Venture
Cvp: aLeSta - Durgun Günler

'aLeSta ft. Venture - Eskidi Kalbim' parçası;
www.frmtr.com Amator Parça yarısmasında Buyuk Final oncesi oylamalarda 5. oldu...
http://img530.imageshack.us/img530/3249/alestafrmtrsonuclar305qc4.jpg

www.jurnalturk.com Haber Portalında Verildi!..
http://img530.imageshack.us/img530/6394/jurnalbw1.jpg

Tesekkurler

İnzibat-ı İstihbarat [aLeSta - Ironic - Venture]
Eski 08-06-2007   #3 (mesaj-linki)
Kafil3
Cvp: aLeSta - Durgun Günler (Albüm)

alesta albümün guzal kardeş...Durgun Günler şarkın varya o süper olmuş kardeş,kutlarım.Ayrıca Ventureda iyi sölemiş.Eskidi Kalbim şarkısında bayağa başarılar elde etmişsiniz güzel olmuş.ama cok iyi Rap yapıorsun. Bu arada Crewınızın adı İnzibat-ı İstihbarat sanırım...SÜPER BİR İSİM...bb
Eski 08-06-2007   #4 (mesaj-linki)
hakanlageziyorum

Wayt gzl bir albüM!

slow şarkı dinlemem ama...sen güzel yapıon müzik ve beste..

Son Düzenleyen hakanlageziyorum; 08-06-2007 @ 15:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-06-2007   #5 (mesaj-linki)

Üyeliğimde bir sorun olduğu için Tekrar almak zorunda kaldım...

Tekrardan Keyifli Dinlemeler...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
alesta msxlabs,
aLeSta - Durgun Günler (Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Falcon & Zaian Gölge - Fırtınalı Günler (Full Albüm) CrasHofCinneT Underground Albümler 4 25-06-2008 18:49
aLeSta & Meddah - Kardelen (Full Albüm) aLeStaRap Underground Albümler 0 30-04-2008 21:39
E-Life a.k.a. Simsar - Saçma Günler (Full Albüm) Ghostlover Underground Albümler 0 29-04-2008 13:40
aLeSta - Hayatıma Dair (Full Albüm) Venturap Underground Albümler 1 20-01-2008 02:03
Kaptan Flow feat. Mc Durgun - Sevmek KaRiZMa18 Haberler - Tanıtım 5 10-02-2007 13:41
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12384701 saniyede (53.29% PHP - 46.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz