| | #1 (mesaj-linki) |
| | Efeflow - Defans Yeraltı (Full Albüm) ![]() İzmirin güçlü ekibi ''Harmoniye komple fora'' kurucusu ''Efeflow'' un toplamış olduğu 12 tracklik ''Defans yeraltı'' albümünde underground ın tanınmış isimleri bir arada bulunuyorlar.. Albümü RapAlemi.Com farkıyla ilk olarak kullanicilarımıza Sunuyoruz. Albümde Efeflow(Ha.ko.fo),Tetik(İzmir coast),Salt empoze,Sirmc(Smyrna records), Patron,Rakiep(Ha.ko.fo),Saian,Özgür b.(Olympos records),Pit10(Olympos records),Sena, Tnt&Dude(Batıkent rulez)ve her grup yada mc nin wallpaper ı yada resmi bulunmaktadır. bu 12 tracklik muhteşem albümü siz üyelerimize sunuyoruz. Efeflow Mesaj:Bu toplama albüm internete verdiğim son full albümdür. İzmirin en iyi ekiplerinden İzmir coast ve Ha.Ko.FO recors olarak aldığımız ortak karar üzerine hiç bir şekilde internete full albüm vermiyeceğiz. tanıtım trackleri ve snippet mantığı kavranacak.Bu mantığın çıkış sloganı ise ''İzmiri dinlemenin bir bedeli olacak''budur. www.izmir-coast.com online shop ben dahil bazı İzmir mclerinin albümlerine ulaşmanızı sağlıyacaktır.Ve bundan hiç bir şekilde siteninde kazancı olmuyacaktır.İsteyen her mc ve dinleyici albüm alıp koyabilir bağlantıya geçebilir.Site sadece bir vitrindir. Umarız bu çağrıya diğer şehirlerdeki üretici ve mc arkadaşlarda kulak verir.ve slogan ''Undergroundu dinlemenin bir bedeli oldu''la sonuçlanır. ayrıca ''Defans yeraltı''Albümde emeği geçen her mcye teşekkür ederim raple kalın barış!!! Track list: 1-Özgür B. - intro 2-Efeflow - yeraltı defans 3-Patron feat.Da poet&saian - Arkadan Vurun 4-Salt Empoze - Uyandır beni 5-Saian feat.Efeflow - suçlu kim 6-Sirmc - bu günüm hüzün 7-Tetik - anti-anti tetik 8-Pit10 - Aleve kitlen 9-Rakiep - Ha.ko.fo rako go 10-Dude&Tnt - 5 kalibre 11-Sena - blowjob 12-Efeflow - outro ^ ^ Download İçin Kıza Tıkla ^ ^ Alternatif İndirme Linkleri, 2 Parça Halinde Temin Edebilirsiniz Albümü..! > > Efe Flow - Defans Yeralti A.rar < < > > Efe Flow - Defans Yeralti B.rar < < Son Düzenleyen Misafir; 20-03-2006 @ 21:56. |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Efeflow - Defans Yeraltı (Full Albüm)
teşekkürler uğraşın için..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Efeflow - Defans Yeraltı (Full Albüm) tşkler dostum ellerine sağlık | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 7-tetik - anti-anti tetik, batıkent rulez, batıkent rulez mp3, defans yeraltı, defans yeraltı full albüm download, ha.ko.fo, salt empoze-uyandır beni, tetik albüm indir, tetik ful albüm indir, yeraltı defans, |
Efeflow - Defans Yeraltı (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Efeflow - Flush Royale (Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 1 | 3 Hafta Önce 10:38 |
| Efeflow - İndiragandi (Full Albüm) | NoRanynn | Underground Albümler | 0 | 26-06-2008 08:50 |
| Yeraltı Ordusu (Full Albüm) | NoRanynn | Underground Albümler | 1 | 01-05-2008 15:06 |
| Eral - Yeraltı Alsancak (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 04-11-2007 22:02 |
| Efeflow - Dinleten Nağmeler (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 31-08-2007 15:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||