| | #1 (mesaj-linki) | |
| Asya Sentez - Toplama Kampı (Full Albüm) CEZA: ASYA SENTEZ 2000 yılında kurulan MİC CHECK (silahsız kuvvet) ve ben (CEZA)'dan oluşan bir türkçe rap grubu. asya sentez in "TOPLAMA KAMPI" adlı albümünü bu sene içinde piyasaya çıkaracağız. tarz olarak silahsız kuvvet ten ve nefretten oldukça farklı.... daha underground sound lar içermekte.... oldukça sağlam feat. ler var. bunlar "deir el bahri(paris)" "dumanyak(izmir)" - dr. fuchs - ayben - roka va bazı sürpriz isimler..... konular aynen yumruk gibi insanların suratına çarpacak tarzda bekleyin yakında geliyor.... Nefret Röportajında Asya Sentez Hakkında Tanımlar ve Yorumlar Yukarıdaki Gibi Olmuştur... Sanırım Albümde Aşağıda... Asya Sentez - Kuvvetsel Konum Asya Sentez - Rap Adina Asya Sentez - Televole Asya Sentez - Toplama Kampi Asya Sentez - Kalbim Reosta Asya Sentez - Karanlik Sokak > > Download < < ![]() Zip Şifresi ; msxlabs.org Son Düzenleyen virtuecat; 21-11-2006 @ 00:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asya Sentez - Toplama Kampı ( Full Albüm )
usta download olmuyor bir baksan simdiden páylasim ve emek icin cok tesegür | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asya Sentez - Toplama Kampı ( Full Albüm ) yoo cok iyi bir şekilde iniyor. Senin takıldıgının tam olarak ne onu anlyamadım. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
usta benden kaynaklandi özür genede yardim icin cok tesegür
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
cok sağol arkadas paylaşım mütişş....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asya Sentez - Toplama Kampı (Full Albüm)
link hala dimdik ayakta ....paylaşım için çok sağolun
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Asya Sentez - Toplama Kampı (Full Albüm)
bu site nebiçim biyer yaww ben başka yerde arıyom ama hep burda buluyom allah allahhh war bu sitede bi keramet PAYLAŞIM İÇİN SAOL | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, asya, full, kampı, sentez, toplama |
Asya Sentez - Toplama Kampı (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Diss Albüm (Toplama) | deneraluzy | Haberler - Tanıtım | 5 | 21-03-2009 13:53 |
| Düşşel Sentez - Karanlıkdüşen | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 0 | 23-12-2008 18:55 |
| Düşsel Sentez - Full As (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 04-06-2008 22:21 |
| Düşsel Sentez - Seromony (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 01-09-2007 19:20 |