Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-12-2006   #11 (mesaj-linki)
mehhmet1903
Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm)

aleminde sago ve ceza rap için bir pranga....
mozole mirach süper bi yerlere gelecek
TÜRKÇE RAP e destek istioosak kimseyi ayır etmemek lazım önce ..... SEVİYORUZ ULAN TÜRKÇE RAP'i
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-12-2006   #12 (mesaj-linki)
freude_heiter - avatarı

SAOL KARDEŞ MOZO ARAF İÇİN..! MOZO HAYRANIYIM..!
Eski 22-12-2006   #13 (mesaj-linki)
ErdeM9

sağol baba süper oldu bu ya ne zamandır arıyordum
Eski 23-12-2006   #14 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı

arkadaşın biri sagopa mozo yu kardeşi gibi seviyomus diye yazmıs ama bişey atlamıs sanırım sago ve mozo artık abi kardeş değiller-mozole sagopa ya diss yazacak kadar kendini yeterli hissederek kürdan kollar sarkısının kendi söylediği bölümü alıp sagoya diss atmıstır mozole iyi geleceği olan sağlam rapper lardan ama yazık olucak böyle giderse silahsız kuvvetin kadrosu her zaman sağlam ve ünsüz bi şekilde undergrounddan devam etmektedir ukalalık yapan bu grupta barınamaz ve unutmayın ceza flex--sago pesimist yani melankoli rap yapıyor aynı şeymiş gibi değerlendirmeyin asıl cahillik budur ve daha adlarını bilmediğiniz müthiş mc ler var yerel ülkesel bölgesel biraz merak biraz arastırma umarım düzelicez...
Eski 25-12-2006   #15 (mesaj-linki)
RaPpEr__GirL_SaGo

super bı album olmuss paylasmm ıcın saoll
Eski 07-01-2007   #16 (mesaj-linki)
Pesimistim

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hayal kırıklığına uğramış şekilde yorumlara yorum yazıyorum. Türkiyede Ceza, Sagopa Kajmer Gibi İsimlerden Rapin İbaret Olduğunu Sanan Bazı Arkadaşlar Fan'mıdır Fun'mıdır Artık Herneyse Bu Tarz Topluluk Oluşturup Cepheleşme Yaratıp Rap'e Köstek Olmaktadırlar...

Rap Tarzına Stiline Göre Değişir Beğenilir veya Beğenilmez. Ancak Biz Üç Beş Kişi Değiliz Bundan Emin Olun.! Sagopa Kajmer Tamam Daha İyi Olabilir Ama Pesimist Stil Sadece Ona Ait Değildir Nice Yapanlar Olacakki Bu Kültür Benimsenecek...

Lütfen Cepheleşmeye Hayır Diyin...

ve İnanınki Underground'a Gelin Görün Fancılar Funcular Biz Kaç Kişiyiz Bilin Nasıl Yapanlar Nasıl Stiller Var Öğrenin Hepsine Destek Çıkın Bununla Yetinip Övünün...

Biz Bu İsimlerden İbaret Değiliz...
Kardeş Sagopa Çoğu Şarkısında Rapi şaha kaldırmaktan Bahsediyor Bunu tek başina yapmayımı pilanlıyor sence Bu bir Kültür Savaşidir Eyer Bu savaşa Cahil Bir Grup Yada Şahis katılırsa Bu Rape Zarar Verir Bence Türkiyede Pop Olsun Arabesk Olsun Bütün Sanatlar Gereksiz Olmaya Başladı Emperyalizm Aramıza Giricek Beş Çeşit Sanat buldu Bunlardan Biride Rap Emperyalizm Bu atağinda Anca Böyle Cahil Amerikan Kopyacısı Repçilerle Başarılı olur Sagopa Kajmer Bunun Farkında Kartelde Farkındaydı Sultanada Ve Diğer Bildiğimiz Rapi rap için yapanlarda Ama Başta Ceza olsun Ve Aynı tohum Ayben Ve Buraya Könülan Yeni yetme Tamamen Kopyacı Yalansam Yalan değin Biz Türküz Ve Rap Sadece Amerikan Kültürü içinde kalacak diye birşey yok Türklerin Rappi Şuanda Amerikada dahi beyeniliyor. Ama Bunu nedeni iy rep Yapmamız Değil (iy yapıyoruz aslında ama) Diğer Ülkelerde Yapılan Rep Tamamen Amerikan Kopyası Bir Tek Biz Farklı birşeyler peşindeğiz Bunun İçin Lütfen Adi kopyacılarla Rapi şaha Kaldıramayacağimizi anlayın.
Sagopa Rapi şaha Kaldirmak Adina Siz ikiniz(Ceza Ve Fuat) Şeker yalayın

imPsYcHo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
walla haklısın kardeşim RAP SAGO VE CEZA DAN İBARET DEİLDİR ARKADAŞLAR BUNU BİLİN 10 sene sonra sago nerde sago nerde diyip durcanız ama çığlıklarınız boşa gidicek bunu bilin hauauha MOZOLE MİRACH TİME
Kardeş 10 yılsonrasını görme gibi bir yeteneyinmi var Sagopa Bitecek bir rap yapmıyor kaç şarkısını kaç diss ini dinledim hiç birinde birbirine benzerlik yok Lütfen Rapi popla karıştırmayalım
Ayrıca Sagopa Adı denilince herkes tekil bir kişiden bahsettiğini sanıyor. Sagopa kajmer sadece Rapi şaha kaldırma ordusunun komutanı Arkasındaki erleri kim görebilirki Lütfen Rapi serserilerin yaptığı adi bir sanat olarak görmeyelim (Amerikan rapi gibi) Bi üsteki mesajimdada söylediğim gibi Türkçe Rap Bir kültür savaşidir.

Son Düzenleyen Pesimistim; 07-01-2007 @ 05:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 19-01-2007   #17 (mesaj-linki)
sago1ist

katılorum arkiler sago v mozo kardeşliği
Eski 02-02-2007   #18 (mesaj-linki)

ya ben bu mozole mirach şarkısını hiç dinlemedim ama dinlemek istiyorum bulamıyorum hiç bi yerde
Eski 06-02-2007   #19 (mesaj-linki)
nihilist

arkadslar eskiden rap muzik bence sadece böğrmekten ibaretti
simdi ise bayağı mesajı olan sozleri anlamlı ozgun bir muzk
beatler,sozler,flowlar,featler acayip gelsti
bunda bence sagopanın payı inkar edilemez byağı bi yukarı cekti bence rapi

gruplasma felan sa cok sacma bi sey bence beğenmezsne dinelmezsn olur bitr
mozo da bence cok basarılı ne yapalm simdi sagopayla arsı bozuk die dinelmeyelemmi

boole aptal bi mantk olablr mi
Eski 04-03-2007   #20 (mesaj-linki)
PuNisHeR

mozole bu albümü ne zaman çıkardı arkadaşlar sanırım fazla olmadı en son görüştüğümüzde sagodan ayrılıp yeni albüm çıkaracağını söylemişti. sonrada görüşmedik eskiden okul bahçesinde rap söylediği günler gözümün önüne geliyor da şimdi arkadaşımız bayağı ünlü olmuş. bence hakkıdır çünkü rap ile uzun bir zaman uğraştı ve emeklerinin sonuçlarını aldı. inşallah mozo nun başarılarının dewamını dilerim.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
albüm, araf, full, mirach, mozole
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Araf Yaren - Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar (Full Albüm) arafyaren Underground Albümler 0 31-08-2008 14:22
Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 08-08-2008 22:58
Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) ThE_lAmP Haberler - Tanıtım 3 19-12-2007 20:33
Mozole Mirach - Kelepçe (Track) MaKaLeLe Haberler - Tanıtım 13 01-07-2007 03:53
Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep Ladykitty Arşive Kaldırılan Konular 15 24-01-2007 20:23