| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm)beatkey on the beat of all times kısaca | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) Undergroundda Dinlediğim Süper Diyebileceğim Albümlerden Biri.. Engüzel Bukadar Olabilirdi..Hemde İlk Albüm Olarak Muhteşem Bence.. Cepheleşmeler Zamanında Yaşandı ve Şuan Bitti Diye Biliyoruz Herkes Sevdiği Haz Ettiği Kişiyi Dinlesin Gerisini Rapperlara Bıraksın Karalamalar Kimseyi Yükseltmez.Ceza Sagopa Mozole Hepsi Bence İşine Emek Vererek Yapan Rapperlardan ve Şuandada İşlerinin Eniyileri.Ama Mozolenin Daha Yolu Var Gibi..Çok iyi Yerlere Gelicek Ayrıca Dinelmeyenler İçin; +Mp3 - Yılan Lisanı - Mozole & Sitem (Sagopa & Kolera Diss) : RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm)
kardeş çok tşk ederim
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
tesekkürler | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
çok sogol kardeş
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Sago Mozo Bitsin artık Albüm icin saol bro. Gercekten gzl albüm olmus hicde sago mago demeyin unutmayın ki bu adam rap yapmadan önce KOKORECciymis !!!
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
sagol dostum
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
suan sago ile kıysmak dogru değil ama ben bu albümü geçen yııl ilk kez dinlefdiğimde şoke olmustum ... Mükemmell gelmişti bana .. şimdi bile bir kaç o zamanlarda yaptığı bir kaç sarkı beni hala etkiliyor... İşa. yoluna böyle devam eder .Rodosto olarak kuvvetmiranın pabucunu dama attırır...
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
tsk
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık
_????
Son Düzenleyen sgpcoskunkjmr; 22-06-2007 @ 10:30. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, araf, full, mirach, mozole |
| mozolemirach full albumler, |
Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Araf Yaren - Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar (Full Albüm) | arafyaren | Underground Albümler | 0 | 31-08-2008 14:22 |
| Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-08-2008 22:58 |
| Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) | ThE_lAmP | Haberler - Tanıtım | 3 | 19-12-2007 20:33 |
| Mozole Mirach - Kelepçe (Track) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 13 | 01-07-2007 03:53 |
| Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep | Ladykitty | Arşive Kaldırılan Konular | 15 | 24-01-2007 20:23 |