| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() 01- Mozole Mirach - A'raf 02- Mozole Mirach - Yegane İttihat 03- Mozole Mirach - Karanlık ve Gölgesi 04- Mozole Mirach - Muaf Teknik 05- Mozole Mirach feat. Da Poet - Trajedik Kozmos 06- Mozole Mirach feat. Raziel - Muhafız Ordusu 07- Mozole Mirach - Interlude 08- Mozole Mirach feat. Sitem Depresif - Niha-i Vahdet 09- Mozole Mirach - Gaipten Bildiri 10- Mozole Mirach - Dörtnala Amel 11- Mozole Mirach feat. Lendua - İki Zanlı Yolcu 12- Mozole Mirach feat. Alfa & Raziel - Ayaz Ölüm 13- Mozole Mirach - Tozlu Raflar 14- Mozole Mirach - Suskun Geçmiş İzler 15- Mozole Mirach - Arafta Son Sahnem (outro) .::Mozole Mirach - Araf ::. Zip Şifresi; msxlabs.org Son Düzenleyen virtuecat; 21-11-2006 @ 00:23. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm)
sağolasın baba...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
paylasim ve emek icin tesegür
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
saolasın kardeş bu adamın sesi güzel sago ile kapışacak tek adam olabilir ama çok çalışması lazım
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
saolasın hocam....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bu adam sago ya bin basar çok kraldır mozo gelecek yıllara damgasını vurcak emin olunki
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya beyler ne kadar basit gelior size yunus(sago) gibi bi adamı ceza denilen eleman alt edememiş siz bu bitli amatörlerden dem vuruyorsunuz bunların tahsil derecesi nedir hangi okulları hangi dereceyle bitirmişler kaç senedir bu işteler bişey diyim dinledim we tek kelimeyle kötü biraz açarsak çok kötü diyorum.. yazılan lyricler tamamen laf ola beri gele mantığına dayanarak yazılmış kardeşim göz war nizam war ya ayıp bence çok yersiz gereksiz we boş konuşuyorsunuz .... cezanın adını duyurabildiği en iyi şarkıların altında sagonun imzası war .. osmanlı dili we edebiyatı bölümünü dereceyle bitirmiş bi adamdan bahsedioruz son sözüm biraz delikanlıysanız yiğidi öldürün hakkını yemeyin .. biz sago fanlarınıda sinirlendirmeyin.. selametle kalın.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
sago fanlarının sinirlenmeye veya laf söylemeye hakkı yoktur çünkü mozole mirach ve sitem defrasif sago nun düşmanları veya rakipleri deildir tam aksine biraz melankolik bilginiz olsaydı bunları söylüyor veya sinirleniyor olmak yerine gurur duyardınız sago nun mozo yu kardeşi gibi sevdiğini bilmediğinizi göz önüne alarak size RAPCAHİL diyorum | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Hayal kırıklığına uğramış şekilde yorumlara yorum yazıyorum. Türkiyede Ceza, Sagopa Kajmer Gibi İsimlerden Rapin İbaret Olduğunu Sanan Bazı Arkadaşlar Fan'mıdır Fun'mıdır Artık Herneyse Bu Tarz Topluluk Oluşturup Cepheleşme Yaratıp Rap'e Köstek Olmaktadırlar... Rap Tarzına Stiline Göre Değişir Beğenilir veya Beğenilmez. Ancak Biz Üç Beş Kişi Değiliz Bundan Emin Olun.! Sagopa Kajmer Tamam Daha İyi Olabilir Ama Pesimist Stil Sadece Ona Ait Değildir Nice Yapanlar Olacakki Bu Kültür Benimsenecek... Lütfen Cepheleşmeye Hayır Diyin... ve İnanınki Underground'a Gelin Görün Fancılar Funcular Biz Kaç Kişiyiz Bilin Nasıl Yapanlar Nasıl Stiller Var Öğrenin Hepsine Destek Çıkın Bununla Yetinip Övünün... Biz Bu İsimlerden İbaret Değiliz... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| mozole mirach albumleri, mozole mirach araf, mozole mirach son album, |
Mozole Mirach - Araf (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Araf Yaren - Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar (Full Albüm) | arafyaren | Underground Albümler | 0 | 31-08-2008 14:22 |
| Mozole Mirach - MozzArt Underground (Albüm Tanıtım) | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-08-2008 22:58 |
| Mozole Mirach & Sitem Depresif & Mevtai - Akılda Bir Dönence (Klip) | ThE_lAmP | Haberler - Tanıtım | 3 | 19-12-2007 20:33 |
| Mozole Mirach - Kelepçe (Track) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 13 | 01-07-2007 03:53 |
| Mozole Mirach v Sitem Depresif - Sitemin Duan Olsun Ep | Ladykitty | Arşive Kaldırılan Konular | 15 | 24-01-2007 20:23 |