| | #1 (mesaj-linki) |
| | Murder- Kulak Asamadım (Full Albüm) ![]() Yakın Zaman İçinde Kurduğu Stüdyosuyla " Kulak Asamadım "'ı Çıkaran Murder Karşınızda.Albüm Toplam 11 Parçadan Oluşuyor.Albüm’de Murder’a Vip, Pia, Sokratst, Akıncı, Merwe Eşlik Etmiş Olup Albümün Beat'lerinin Bir Kısmı Murder, Gaza ve Yargıç’a Aittir.3, 4, 6, 8. Beatler İse Free Beat'tir.Yakın Zamanda İse Sokratst İle Ortak Bir Mixtape Hazırlayacaktır. Murder " Kulak Asamadım " Tracklist : 01] İntro 02] 16 Şap 03] Kulak Asamadım 04] Piano 05] Cihanlar Yıkar [ Feat.Pia ] 06] Doğu Batı [ Feat.Sokratst ] 07] Sen Ben [ Feat.Sokratst ] 08] Yola Devam [ Feat.Vip, Sokratst ] 09] Ferrari Skit [ Feat.Merwe ] 10] Ortama **** [ Feat.Akıncı ] 11] Outro ..:: Download Link::.. MySpace.Com/SonMurder |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 09] skit ferrari [ feat.merwe ], kulak asamadım, merwe albüm, murder - yola devam, murder ferrari, murder full albüm download, murder kulak full album, murder-kulak asamadım, sokratst, vip murder, |
Murder- Kulak Asamadım (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ja Roule - Murder Reigns | TiglonBoYs | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 19:36 |
| Ja Roule - Murder Me | TiglonBoYs | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 19:35 |
| Ja Roule - Dial M For Murder | TiglonBoYs | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 18:53 |
| Murder King (Murder King Kimdir? - Murder King Hakkında) | SatanpisT | Yabancı Rock | 0 | 29-03-2008 13:14 |
| Protez Kulak (Yeniden Kulak Oluşturma) | nünü | Tıp Bilimleri | 3 | 05-10-2007 16:41 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||