| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ertu - Yalnızlık Ritmleri (Full Albüm)![]() ![]() “Sefalet” bünyesinde çalışmalarına devam eden Darp grubunun üyelerinden Ertu, “Yalnızlık Ritmleri” isimli albümü ile yeniden karşınızda. Altyapıları, biri hariç olmak üzere, Ertu imzası taşıyan albümde; Buğra Milat, Trajedi (Radyasyon ve Karaçalı), Design Man (Müfreze), Rapozof ve Rahdan’ı düetlerde görmek mümkün. Keyifli dinlemeler... “Ertu - Yalnızlık Ritmleri” Tracklist: 01. Günaydın Dünya 02. Anneme 03. Sükûnetten Kaçış 04. Kaybettin Sen feat. Buğra Milat 05. Bi’ S**tir Git 06. İz Bırakanlar Unutulmaz 07. Beni Sensiz Bırakma 08. Sur Çekerek 09. İstanbul'a Mektup feat. Trajedi 10. Dün Gece 11. Merak Etme feat. Design Man 12. Hiçbirinizi Sevmiyorum 13. Sırtla Kelimeleri 14. Sefalet (Skit) 15. Bize Ayrılık Niye feat. Rapozof & Rahdan & Bugra Milat 16. Hoşçakal Dünya Albümü indirmek için tıklayınız. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ertu - Yalnızlık Ritmleri (Full Albüm)
Beni Sensiz Bırakma adlı parçada Ertu'ya Kurşun eşlik etmiştir.Ama ne parça yanında ne de info da böyle bişe göremedim?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Süper Bir Albüm Herkezin Dinlemesini İsterim .!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
HADİ HAYIRLISI
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ellerin dert görmesin eöegine saygı kardeşim
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ertu - Yalnızlık Ritmleri (Full Albüm)Rapozof varsa ben yokum,hiç ısınamadım bugüne kadar neden bilmiyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albüm, ertu, full, ritmleri, yalnızlık |
Ertu - Yalnızlık Ritmleri (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yalnızlığıma (Yalnızlık) | Blue Blood | Yazın Hayatı | 1831 | 2 Gün Önce 01:17 |
| Evde Yalnız Çocuk | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 1 | 29-09-2009 21:16 |
| ErTu - Menfaatler ve Ötesi ( Full Albüm ) | CrasHofCinneT | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 14-04-2009 19:24 |
| Ertuğrul Sağlam (Ertuğrul Sağlam Kimdir? - Ertuğrul Sağlam Hakkında) | Tiglon | Spor tr | 2 | 18-01-2009 00:34 |
| Morfin - Cadde Ritmleri ve Argo (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 16-09-2008 00:33 |