| | #11 (mesaj-linki) |
| | Cvp: AKO - Deja vu Full Album Akonun sesi gerçekten çok kaliteli... Daha dinlemedim indiriyorum şu anda... Teşekkürler... |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: AKO - Deja vu Full Album
elerine saglık
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
saol gsll şarkılar emegine sağlık
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Cvp: AKO - Deja vu Full Album Alıntı:
ya yapmayın arkadaslar dj akmandan sonra bu yayılcakmıs dj akman kim ya müzikmi yapıo saçmalayan garip sözler söyleyen bi adam rice ediyorum diss e bile küfür diyen adamları dinliyosunuz(ako için sölemiyorum) zevksiz renksiz kalitesiz yaratıcılığı olmayan müziklerden sarkılardan beatlardan rapper lardan mc lerden uzak durun SEÇİCİ OLALIM YETER | ||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
ama zip acılmıoooooo hata veriyor neden?
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ako dejavu sozler, ako dejavu, akonun 2008 albümü, akonun son albümü, akonun yeni albümü, dj akman 2008 albüm, dj akman 2008 albümü, dj akman ful album, dj akman full album, dj akman full albümler 2008, |
AKO - Deja vu Full Album Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AKO - Venüs Zevkleri Full Album | NeutralizeR | Underground Albümler | 113 | 28-09-2008 15:48 |
| Deja-vu (Deja-vu Kimdir? - Deja-vu Hakkında) | GusinapsE | Müzik tr | 3 | 01-07-2008 15:12 |
| AKO - Trajikomedi Kozmozu (Full Album) | NeutralizeR | Underground Albümler | 31 | 30-06-2008 13:41 |
| LT - Boş Zamanlarım (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 17-03-2008 22:28 |
| Yas - Anayasa Yas (Full Album) | Ghostlover | Underground Albümler | 3 | 17-08-2007 02:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||