| | #1 (mesaj-linki) | |
| Şanışer & Bela - Bullshit Mixtape (Full Albüm) ![]() ![]() Antalya´nın eski ve önde gelen isimlerinden Bela & Şanışer uzun süredir üzerinde çalıştıkları Bullshit adındaki mixtape i bitirdiler.Albümün yapım aşaması yaklaşık 1.5 ay kadar sürdü ve Bela & Şanışer e underground´un önde gelen isimleri eşlik etti.Albümde feat olarak : Sahtiyan, Patron, Dapoet, Rapozof, Buura, Sansar, Se7enty, Snow, Atakan, İnzibat ve Yabgu eşlik ettiler. Albüm 14 track´ten oluşmakta ve genel sert raplerin dışında melodik nakaratlara da ağırlık verilmiş.şuanda hala boş durmayıp sürekli üreten ikili tamamen sound olarak melankolik olan günlüğüm isimli e.p lerine başladılar bile.Yeni çıkacak albmmlerinle yine kaliteli rapcileri duymak mümkün.ve işte işte sizlere Şanışer&Bela Bullshit mixtape keyifli dinlemer... "Şanışer & Bela - Bullshit Mixtape" Tracklist: 01. Intro 02. İyi Tanı 03. Herkesten Daha Boktansın feat. Atakan 04. Sokun Bir Dörtlük Aklıma 05. İsmimi Sen Koy feat. Patron 06. Bir Rapi Ver Bana 07. Geyik Muhabbeti 08. 10 x 8 feat. Sahtiyan, Buura, Rapozof, Yabgu, Se7enty, Atakan, Snow, Sansar 09. Boşa Koşmak feat. Da Poet 10. Farkın Olsun feat. Atakan, İnzibat 11. Beni Unutma 12. Şehrin Işıkları feat. Atakan 13. Yarım Et 14. Benim Adım Şanışer Bela Myspace Şaniser Myspace Albümü İndirmek için tıklayınız. Son Düzenleyen Blue Blood; 29-05-2008 @ 16:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
|
süpersin baba eyw
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Güzel Bir Album. Paylaşım İçin Teşekkürler.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
|
tahnk you very much
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| 6 bin kişi bakıyor mesaj sayısına bak ... Emeğe saygı teşekkürler.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
ya Lütfen söleyin nasıL indiricem ben bunu önüne bi pencere geLiyo Son Düzenleyen Vah_She; 29-05-2008 @ 16:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| nasıl bi pencere söyle yardımcı olayım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
| Download yazısı 10 dan doğru başLıyo sonra bi pencere çıkıyo 10 dan başladığında hemen oencere çıkmadan önce tıkladım bekLiyorum hadi bakaLım ![]() hyr oLmuyo ![]() yapamadım ben tıkLadım bekLiyorum ama indirme başLamıyo Son Düzenleyen Vah_She; 29-05-2008 @ 16:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| ||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok | bullshit mixtape, saniser, saniser albumleri, saniser bullshit, saniser full album, |
Şanışer & Bela - Bullshit Mixtape (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şanışer & Bela - Günlüğüm EP (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 9 | 04-02-2010 15:04 |
| Kaygı - İçindekini Haykır Mixtape (Full Albüm) | RapsoLdiers | Underground Albümler | 0 | 10-11-2008 17:58 |
| Deprem - Testere Mixtape Vol. 1 (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 09-05-2008 10:08 |
| CB - Yasadışı Notalar Mixtape (Full Albüm) | charlatan | Underground Albümler | 0 | 31-01-2008 17:09 |
| Newada - YirmiSekiz Mixtape (Full Albüm) | charlatan | Underground Albümler | 0 | 26-01-2008 15:44 |