| | #1 (mesaj-linki) | |
| İnfo ve Canka Beraber Hazırladıkları Albümü Bitirdiler. Albüm 15 Parçadan Oluşuyor ve Albümün Tüm Beatleri Canka Tarafından Yapıldı. Featuringler Pit10, Kmk, Ako ve Rame Flow Isimlerinden Oluşuyor. Battle Havasındaki Albümü Siz Dinleyicilere Sunuyoruz... Olympos Recordz. ![]() Canka & İnfo " Acıtmadan Katliam " Track List : 1] Intro 2] Tecavüz 3] Tanga Gibi Yırtılır [ feat Kmk ] 4] Beraberliğim 5] Arala Kapıları [ feat Pit10 ] 6] Hepsi Birer Yalaka 7] Akıtmış Kadar [ feat Rame Flow ] 8] Kaliteniz Olsada [ feat Pit10 ] 9] Zaman Dursa [ feat Pit10 ] 10] Kilit 2 11] Ruhunu Bile Satardın 12] Marifet Gerek [ feat Ako ] 13] Naber Türkiye 14] Bizim Gibi 15] Outro Son Düzenleyen Blue Blood; 21-11-2006 @ 00:23. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İnfo & Canka - Acıtmadan Katliam (Full Albüm)
sağol kardeş bir dinleyim................................................................... ........................................................................... ................................
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bu albüm uzun zamandir eimde bulunuyor, gercekten tek kelimeyle mükemmel olmus ben ne díyorum ya Canka ve Info diyor zaten herhaalde mükemmel olacak | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tşk ederimm eyw saolll
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
çok sağol hacııı manyak parçalar bunlar..............
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
pit 10 nun en yeni şarkısı hangisi bilen varmı arkadaşlar....
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eline saglık harika
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Süper | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Ya Arkadaslar Download Nasıl Yapıcam Bunu Lınke TIkladım Ama Olmadı | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| acıtmadan, acıtmadan katliam, canka acıtmadan katliam, canka info, info canka, |
İnfo & Canka - Acıtmadan Katliam (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 20-11-2008 16:19 |
| Canka - İşaret ve Orta Parmak Arası (Full Albüm) | BrookLyn | Underground Albümler | 2 | 06-11-2008 14:50 |
| Canka - Karışık Albüm | gadaca | Haberler - Tanıtım | 1 | 11-09-2008 15:12 |
| Canka - Kaldığımız Yerden ( Full Albüm ) | GusinapsE | Underground Albümler | 2 | 08-09-2008 08:33 |
| Canka - Konuya Girelim (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 29-02-2008 00:47 |