Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2006   #1 (mesaj-linki)

Oh be uzun süren çalışmalar sonucu "Nöbetteyim Gelicem" albümünüde hazırladık ve çıktığı günleride gördük. Hem askerlik hemde albüm yapmak her ne kadar zor olsada sizler için bazı şeylerden ödün verdim ve gece gündüz uyumadan geçirdiğim zamanlarda bu albümü hazırladım. Biliyorum merakle bekliyordunuz, acaba nasıl bişey oldu, orda albüm yapılır mı? vay beee super abi dediğinizi biliyorum. Evet askerde de albüm yapılırmış demekki. Rap sevdamızı burada da sürdürebilirmişiz. Ama inanın bu o kadar kolay olmadı bir çok şeyden ödün vererek çalıştım. Sabahlara kadar ter döktüğüm zamanlar da oldu elbet, ama yılmadım ve gerekli tüm izinleri alarak bu albümü hazırladım. Tüm komutanlarıma burdan sonsuz teşekkürler. Zaten beni yakından takip edenler biliyor, "Dön desemen gelir misin ?" ve "Aldırma gönül" parçalarının sitemden daha önce yayınlamıştım. Tüm kayıtlarını Birliğimde yapmıştım ve çokta beğenilmişti, bende neden bi albüm yapmayayım deyip koyulmuştum yola Yol bitti mi ? peki. Hayır her şey daha yeni başlıyor, yep yeni diğer albümünde tüm beatleri hazır. Ama bu albümün kayıtlarını daha profesyonel olması açısından 4 ay sonra stüdyomda yapacağım. Malum askeriyede imkanlar belli studyo kalitesine ulaşamasakta elimizden geldiğince kaliteyi yakalamaya çalıştık. Umarım büyük zevk alarak dinleyeceğiniz bir albüm olmuştur.

Elnino`nun en son çıkan bu albümü 2006 yılında askerde yapıldı ve bir ilk olarak tarihe altın harflerle kazındı.

Son Düzenleyen NoRanynn; 21-11-2006 @ 00:49.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-07-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Elnino - Nöbetteyim Gelecem (Full Albüm)

eywalla babacan paylasimina + rep
Eski 01-07-2006   #3 (mesaj-linki)

Efsane GEri döndü diyebiliriz
Eski 22-11-2007   #4 (mesaj-linki)

güzel albüm ama linki ölmüş yenilerseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bende gelecem, bende gelecem mp3, elnino nöbetteyim gelicem, elnino bu gece, elnino full albüm, elnino nobetteyim, elnino nobetteyim mp3, elnino nöbetteyim, gelecem, nöbetteyim,
Elnino - Nöbetteyim Gelecem (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Burak Uçkun - Kapında Nöbetteyim GÜLGECELER Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-09-2008 02:20
Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) NoRanynn Underground Albümler 1 04-07-2008 11:45
Düşsel Sentez - Full As (Full Albüm) Ghostlover Underground Albümler 1 04-06-2008 22:21
Elnino - Kızımız İçin Yaşıyordum (Albüm) NoRanynn Underground Albümler 0 01-05-2008 08:37
Elnino (Elnino Kimdir? - Elnino Hakkında) INIFERNO Müzik tr 1 10-03-2007 13:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12175989 saniyede (70.09% PHP - 29.91% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz