| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Yöneticilerimiz Hakkında? Merhaba. Ben de yöneticiler hakkında bir fikir sahibi değilim ama harika bir ekip çalışması ile çok güzel işler başarmışlar, başarıyorlar. Site sahibi Neutralizer in yaşının 23 olması ilgimi çekmişti. Genç beyinlerin böyle zekice işler başarması çok hoşuma gidiyor. Sevgi ve saygılarımla. |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Yöneticilerimiz Hakkında?
hilal lady noranynn valla hepside ayrı yardımcı oldular bana bide thinkerbell var tabi ne sorduysam cevapladılar kaç kere aynı konuyu açtım yada yanlış yere açtım hiç kızmadan sildiler bunların içinde en çok yardımcı olan lady dir bide hi-lal le son zmanlarda konustuk oda bi abla gibi saolsun bence bu siteyi ayakta tutan ve sorumlu olan kim varsa sanmıyorum hakkında kötü düşünelim Barış ilk önce konunu gereksiz görmüştüm ama amacını anlayınca aklıma yattı ilk düşündüğüm şey yüzünden kusura bakma anlık bi düşünceydi bu konuyu açtığın için teşekkür ederim.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Yöneticilerimiz Hakkında? Yaklaşık 8 aydır üyeyim.Burdaki yöneticilerin hepside işini çok iyi yapıyolar. Bikere sitenin kullanışı dizaynı bi harika(ev eşyasından bahseder gibi oldu) Neutalizer'in yaratıcılığını süper buluyorum. Yöneticileri tanımıyorum;ama hepside işini disiplinle yapıyolar.Bende burda çok eğleniyorum;aradığım herşey burda.Çok içerikli faydalı bi site; üye sayısıda çok fazla herkesi büyük bi titizlikle takip ediyolar;hepsine başarılar ve kolay gelsin | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Yöneticilerimiz Hakkında? ![]() ![]() ![]() İsyanım var.![]() ![]() ![]() Eridim bittim artık . arkadaş yıllardır emulator bölümünün açılmasını bekliyorum Yok Yok Yok. Ben emulator hastasıyım: bu siteye beni uye yapan pocket figter daki felix(kendisi kedi kız) resminin olması idi ama Hayallerim yıkıldı. Oyunu şehirde bir ateri salonunda bulabiliyordum arası da kaldırdı. şimdi dıpdızlak kaldık. Bu siteye hazırlanma aşamasında yazısıyla kendimi avutuyorum. Ankara'da buldum oyunu onu8 da bir kere oynayabildim. Tabi hep de ankara ya gidilmiyor. ARTIK BİR GÖNLÜMÜ ALIN. ya bir emulator bölümü olsun yada yok biz ilgilenmiyoruz öyle şeylerle deyin. ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Cvp: Yöneticilerimiz Hakkında? Alıntı:
Çok fazla beklettiğimiz için bunu bir özür olarak kabul edin:Emülatörü indirip bir klasöre açın: WinKawaks 1.57 Aşağıdaki ZIP dosyalarını indirip (açmadan) \roms\ klasörünün içine atın: http://www.msxlabs.org/downloads/pfghtj.zip http://www.msxlabs.org/downloads/sgemf.zip Emülatörü başlatın (WinKawaks.exe): File > Load Game > Rescan all Listeden oyununuzu seçip 'OK' tuşuna tıklayın. Daha fazla yardım almanız gerekiyorsa, bana özel mesaj gönderebilirsiniz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler Artan trafiği karşılayabilmek adına durmadan sunucu yükseltmesi yapmaktayız: Teknik altyapıyı sağlamlaştırdıktan sonra, bölümler bir bir açılacak...![]() | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| winkawaks 1.57 oyunları, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||