| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları
Kasım ayı için yapılacak olan "Ayın Üyesi Anketi" katılımcıları bu konuda en çok önerilen 5 üye arasından belirlenecektir. Her üye tek bir kişinin adını önerebilir. Önerinizi bu konuyu cevaplayıp üyenin adını yazarak belirtebilirsiniz. Önerdiğiniz üye hakkında yorum yapmak sizin tercihinize kalmış. 31 Ekim 2008 tarihinde bu konu kapatılacaktır. Lütfen öneride bulunurken üyenin ilgili ay içindeki MsXLabs performansını göz önünde bulundurunuz. Ekim 2008 - Ayın Üyesi Anketi Not: Moderator, MsXTeam ve Admin grubundaki üyeler anketlere dahil edilmeyeceklerdir. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları Çok isim var aklımda ama ben karayel diyeceğim... Adını yazamadıklarım kusura bakmasınlar... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" AdaylarıBende karayel dicem... Çok yararlı paylaşımlar yapıyor... ![]() (Adını yazamadıklarım kusura bakmasınlar...) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları
sedef 21
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Last AirBender (Çok Sevecen Bir Üye) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
BENDE Kral_Aslan dicem | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları Last AirBender | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları Benim aday üyem RuffRyders nedenini artık söyleme gereğini duymuyorum yaptıkları göz ardı edilmeyecek kadar çok Saygılarımla .. Son Düzenleyen BrookLyn; 03-10-2008 @ 13:34. Sebep: Kimden aldıysanız o mesaj'ı kişinin kendisine söyleyiniz... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları RuffRyders diicem ama ekim ayının üyesi seçilir die düşünüyorum..Kral Aslan olsun bari... ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
yağmurun tektanesi olan yağmur tanesi saygılı kişilk kendisi | |
|
![]() |
Kasım Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Ayın Üyesi" Uygulaması Başlamıştır | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 53 | 12-10-2009 00:19 |
| Kasım 2008 - Ayın Üyesi Anketi | Blue Blood | Üyeler Hakkında | 93 | 01-12-2008 20:26 |
| Aralık Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | Blue Blood | Üyeler Hakkında | 52 | 01-12-2008 10:48 |
| Ekim 2008 - Ayın Üyesi Anketi | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 50 | 05-11-2008 12:21 |
| Ekim Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 42 | 03-10-2008 02:37 |