| | #1 (mesaj-linki) | |
| asla_asla_deme
Kimine göre ; - Uzaydan çıplak gözle görülen tek mod ![]() deniyor ama ne kadar gerçekçi bilemiyorum ![]() İsmi hakkında biçok dedikodu olsada ismini bilen yok,ama sanal olarak nasıl biri derseniz uzun yıllar diyemeyeceğim ama bikaç yıldır tanıdığım ağır,seviyeli ve yapıp duran biri ![]() ![]() Hayatımıza asla_asla_deme felsefesini yerleştiren ona göre adım atmamızı isteyen engin şahsiyet ve ayrıca çevresine duyarlı olduğu kadar artık bişeylerin değişmesini bekleyen biri hepimiz gibi ) Umarım 1 pot kırmamışımdır ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: asla_asla_deme
benden cok dil çıkaran biri kıskanç | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Çok tanımıyorum ama sitede davranışları ve tutumuyla takdir ettiğim biri... ![]() ![]() Yolun açık olsun kardeşim | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: asla_asla_demeEczanelerde satılmayan tek ilaç asla__asla_deme ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
uzaydan çıplak gözle görülen tek mod sevdiğim bi kişilik,HıhceLL in başkanı | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: asla_asla_deme Asla Asla Deme İşte şimdi, Satır araların vurdu beni, Asla sevmeye, Asla güvenmeye, Asla acıtılmaya, Asla asla demişsin madem ki, Peki, sevdirmek, güvendirmek, Acıtmak, İntikamın için, Yeminin miydi? Hadi, Sorgula şimdi kendini! Mutlu oldun mu? Acıtmakla , unuttun mu? Kanayarak, Kanayan yaranı durdurdum mu? O halde bitirmişim görevimi, Şimdi…gitme zamanı Unutma, Ve, Saklama yüreğini,koy ortaya... Asla,asla deme hiçbir şey için, Hele aşk için, Asla asla deme... Aşka izin gerekmez, O asilerin lideri, Ne, nerden,nasıl geleceği bellidir, Ne de, nerden nereye gideceğini söyler.. Gülçin Demirci ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
İyi niyetli, saygılı, sabırlı, yardımsever ..... Kutluyorum. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: asla_asla_deme şahsen çok iyi tanımadığım biridir asla_asla_deme...onun hakkında şunu söyleyebilirim:chat2nin suskun yöneticisi...hiç konuşmadan da anında müdahele eden yöneticisi... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: asla_asla_deme Görevinde usta bir moderatör ben üye olarak çok mennunum kendisinde ve hayatta başarıalr diliyorum kendisine.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Msx de asla asla demeyeceğim kişi... ![]() Görevini iyi bilen.. Yardımlaşmayı seven... Sır tutabilen... Bİldiği herşeyde yardımcı olmaya hedef gören... Kısaca o asla asla denilmeyecek şahsiyet... | |
|