| | #1 (mesaj-linki) | |
| careless_WhispeR![]() O Kim ? Mevsimlerdeη sonbahardayım, Seηiη yüzüηdeη, Düyadaki herkes için herhaηgi birisiη, Ama herhaηgi biri için düηyalara değersiη, Ne yazık yüreğimde mahkumsuη, Cezaη ömür boyu sevilmek... O bir MsXlaBs üyesi ayrıca seçkin vip'lerden biri... Ayrıca koyu Fenerbahçeli ![]() G.Antep'ten pek kimseyi tanımıyorum ama bence içindeki en değerli insan... Yaptığı flashları tartışmaya gerek yok tartışılmaz 1 zevki var yaptığın bütün flashlar içi teşekkürler careless_WhispeR her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağım biri. Aklıma gelen şimdilik bu kadar ![]() Not: recruit'in buraya senin hakkında ne yazacağını şimdiden merak ediyorum | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Serkan aka careless WhispeR...:)![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeR
Bu kardeşimiz videolar konusunda çok başarılı.Tebrik ediyorum.Selam olsun careless_WhispeR ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeRUzunca bir süreden beri tanıdığım bir insan Çok sevecen iyi kalpli bazen dalgacı bazen çok ciddiAma özde çok iyi bir insan.. karizmatik yakışıklı bide![]() ![]() Benden bu kadar ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeR careless WhispeR, Tanıdığım en saygılı bir WhispeR daha. Karakter, bilginin yerine geçmez ama onu tamamlar... Başarılısın! | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeR serkan benim sevdiğim bir arkadaşım...efendiliği ve dürüstlüğüyle 1 numara...ayrıca bir flash uzmanı... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeR careless_WhispeR veliahtım benim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: careless_WhispeR | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |